| GabiIancu2001 a întrebat:

Buna ziua, daca ma aflu in carantină 2 saptamani,eu neavând virusul, dar cu un frate depistat pozitiv asiptomatic,locuind în aceeasi casa, eu pot sa comand ceva online și să ridic coletul cumva de la poarta( locuiesc la casa )? Plata o sa o fac cu cardul sa nu iau contact cu curierul, dar pot sa ies macar sa ridic coletul? Multumesc frumos

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu te opreste nimeni sa iesi in propria curte...

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Depinde de curier nu la toti poti plătii cu cardul ei vor plata cash, cu cardul putei platii online la firma de unde ai facut comanda ei i ti calculau si pretul transportului fan curier, altfel nu stiu daca merge.

| Zuzu1991 a răspuns:

Si daca esti infectat poti
asta e intreaga idee... altfel cum ai putea sta in izolare daca nu ai ce manca?

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Dacă stai la casă și îți lasă coletul în fața casei iar tu nu iei contact cu respectiva persoană, nu văd care ar fi problema.
Mi-am ajutat și eu niște cunoștințe de familie cât au fost în izolare, le lăsam punga cu alimente la poartă sau la ușa apartamentului.

Toate cele bune!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Hydrangeaceae):

Nu este acelasi lucru cu ce faceai tu, ea trebuie sa i dea bani curierului ca nu i da comanda, daca nu stii nu scrie rahaturi.

| GabiIancu2001 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Tocmai am zis ca voi plati cu cardul ca sa nu mai fie nevoie sa plătesc cash curierului, te-ai cam grabit sa scrii fără să citești ce am zis

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru GabiIancu2001):

Eu am inteles ce ai zis, dar trebuie sa il intrebi si pe curier daca este dotat cu aparat unde sa platesti cu cardul cum e in supermarket pui cardul pe cititorul ala pui pinul i ti dă chitanță.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desigur ca poti

| Robertandrei4858 a răspuns:

Bineinteles ca poti

| aleee5262 a răspuns:

Pai din moment ce nu stie nimeni ca probabil ai covid, e ok sa ridici un simplu colet