| eanadandre a întrebat:

Buna ziua! Suntem intr-o situatie cam grea! Vineri, 15 octombrie, mama mea a fost sa isi faca testul covid la medicul de familie si a iesit pozitiv.De vineri pana azi a inceput sa fie din ce in ce mai rau, abia respira, nu poate sta intinsa in pat deoarece se sufoca, nu poate vorbi, nu poate merge, refuza sa bea si sa manance, e deshidratata, am incercat sa-i dam ceaiuri, sucuri facute la storcator, apa cu pastile efervescente (saruri minerale). Ieri a mai baut dar azi nu e cale sa ii dam ceva. Nu a putut dormi deloc...Presupun ca din cauza faptului ca are diabet si o greutate mare, virusul este mai agresiv. A venit bunica si refuza sa sunam la 112 deoarece ne tot zice ca va fi omorata de medicii de la spital.Nu stiu ce sa fac...si eu am iesit pozitiva la testul facut de cei de la DSP dar am avut simptomele acum o saptamana si am scapat, nu mi-a fost in halul asta.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
43 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunica-ta e adevarata criminala. Suna si o sa isi dea personalul de pe ambulanta cu parerea. Nu sta dupa mintile din familia ta ca ei nu isi dau seama ce fac

| darrio2007 a răspuns (pentru eanadandre):

Pastile pentru glicemie la valorile astea? Asta e caz de insulina. Un om sanatos are maxim 106 dimineata pe stomacul gol.

| outsidethebox a răspuns (pentru eanadandre):

Ai sunat? Au venit? Zi-ne ca faci!

| Emma30555 a răspuns:

Trebuie să ia tratament cu antibiotic, macar suna la medicul de familie sa va dea un tratament, cumpără un aparat de măsurat oxigenul, sunt destul de ieftine pe online, se gasesc si in farmacii dacă scade foarte tare urgent sunați ma spital. Nu lasa lucrurile asa ca nu e in ordine

| eanadandre explică (pentru outsidethebox):

A rămas inconștienta in baie și a cazut...a venit salvarea să o resusciteze și nu au reușit.Cu 10 minute înainte să se întâmple o întrebasem daca vrea sa sun la salvare și nu voia, probabil simțea că va muri, nu știu ce să mai zic

| eanadandre explică (pentru anonim_4396):

Deja a murit...

| eanadandre explică (pentru alexandrasorescu):

Da,aveai dreptate.A făcut ieri infarct

| eanadandre explică (pentru Legion7X):

A murit...

| Legion7X a răspuns (pentru eanadandre):

Îmi pare rău, condoleanțe!

| outsidethebox a răspuns (pentru eanadandre):

Imi pare asa rău de tine... Dumnezeu sa o ierte...

| aditimus a răspuns:

Nu mai sta pe ganduri suna la salvare.
Unchiu meu a fost in aceeasi situatie si a ajuns cu saturatie scazuta nu a dormit o saptamana din cauza halucinatiilor.
Acolo ai tratament si aer daca nu dai oxigen la creier nu se poate reface.

| eanadandre explică (pentru aditimus):

A murit deja...

| aditimus a răspuns (pentru eanadandre):

Condoleante