| Hyacinth a întrebat:

Care e cea mai amuzantă și aberanta teorie despre vaccinuri pe care ați auzit-o?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cea mai aberanta teorie despre vaccin:
ca ti se baga "cip" in vaccin ca sa te controleze laughing

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Violleta2022):

Gresit, cipul mi-a fost introdus cand mi-am facut cont pe google.Stie tot despre mine si ma urmareste.Nu e nevoie de cip!

| relian a răspuns:

Jassmina a bagat cea mai tare faza.
Spune ea cuiva pe aici referitor la covrig asta.
A intrebat cineva daca sa mai faca a doua sau a 9a doza de vaccin ca s-a simtit naspa, la care Jassmina ia bagat-o asa mai ceva ca un doctor laughing
Daca ai facut prima doza poti sa stai linistit, sistemul imunitar nu mai reactioneaza la virus laughing deci sistemul imunitar s-a dat la virus prima data, acu e deja obosit si il lasa sa isi faca treaba laughing duma mai tare ca asta garantat nu mai gasesti pe nicaeri.Pot c auta sa iti arat intrebarea si raspunsul dat de ea ala orginal

| Fatamuntilor a răspuns:

Aia cu cipurile care chipurile le baga in vaccin si cu care prinzi 5 g.SI te urmareste!rolling on the floor

| Celcestietot a răspuns:

Ca reptilienii aia de la Catmobile l-au inventat.

Răspuns utilizator avertizat
| Eireann a răspuns:

Ca iti cresc solzi ca de peste ca eu de mult ma visam mica sirena. :-)

| goguPatent a răspuns:

E una mai aberanta decat aia cu cip-urile?

| anonim_4396 a răspuns (pentru goguPatent):

Bună.

Da aia cu solzii ( @Eireann ), pur și simplu... fabuloasă! laughing

Scriitori de romane, nu altceva!

| Jonas94 a răspuns:

O colegă evlavioasă mi-a spus că nu se vaccinează că vaccinul conține luciferină laughing)))).

| maraveamere a răspuns:

Ca masca are cip happy happy happy happy

| Crazyroshk1 a răspuns:

Pentru mine rămâne faptul ca te lasă infertilă