anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e faza cu acest virus? Odată ești relativ ok, și după un scurt timp neașteptat se moare brusc? De ce unii tineri mor deși nu au probleme de sănătate? De ce cei cu diabet nu ii rezista? Cei in vârstă?
De ce unii rămân cu sechele de la acest virus deși sunt" vindecați "? De la ce credeți că a apărut acest virus? Vreun scop la mijloc? Sau e o coincidență? Și de ce odată la 100 de ani aceeași poveste cu virușii?
Scuzati mă că am pus atâtea întrebări da mi o ucis mama acest virus de sărbători și sunt uimit că o murit brusc deși cu câteva ore era puțin ok da nu avea deloc aer de abia respira deși pe foaia de externare scris că o fost vindecată atunci de ce naiba o fi murit de la sechele?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
| Furnicuta000 a răspuns:

Nu exista explicatii concrete pentru nimic care are legatura cu acest virus.
Eu am avut la inceputul lui decembrie. Toata familia. Mama a inceput sa ia antibiotice si alte medicamente de cand i-a aparut primul strop de febra si virusul nu a avut timp sa isi faca de cap asa ca a fost mai usor pentru ea. Tata a avut febra mare cateva zile si a tusit mult. Eu am zis ca nu iau pastile (ceea ce nu e bine daca ai simptome) si am stat cateva zile cu febra si durere de cap, ameteala, oboseala. Apoi am luat paracetamol si mi-a trecut. La cateva zile mi-a aparut o tuse care m-a tinut pana saptamana asta.
Toti am ramas fara gust si fara miros o saptamana. Parintii mei au si boli cronice serioase, tata are diabet
Bunica mea are 85 ani si a avut doar o usoara durere de burta si lipsa poftei de mancare. Si ea are si alte boli plus obezitate.
Deci noi am fost mai rau decat bunica de 85 ani.
Nu se stie de ce unele persoane fac forme urate si altele nu au nici macar o banala durere de cap. In general batranii sunt mai afectati dar nu toti. Si da, au murit si oameni perfect sanatosi, chiar tineri.
Nu zic cum cred eu ca a aparut acest virus pentru ca o sa imi sara lumea in cap, eu nu cred povestea aia cu liliecii sau ce animale erau alea.
Prea mult tam tam s-a facut inca de la primul caz ca sa nu cred ca a fost ceva premeditat. Au mai aparut alte virusuri de-a lungul timpului dar nu s-a discutat despre ele. Nu zic ca nu e serios, este serios, este periculos. Am auzit de multr cazuri ca cel al mamei tale. Imi pare rau sad

| anonim_4396 explică (pentru Furnicuta000):

Crezi că sa urmărit depopularea planetei? Că o fost cu premeditare tot? Îmi poți scrie in privat daca vrei. Ce naiba ar avea de câștigat chinezii din asta? Sau ai primit comenzi de la alții fiind indirect implicați...

Taica tau are și probleme cu tensiunea? Mama avea multe probleme la inima și la rinichi + diabetul stadiu grav avea tensiunea foarte mare. da nu înțeleg cum o putut lupta o lună și ceva cu virusul asta deși avea atâtea boli și era și bătrână... poate daca ne dădeam seama ce are o puteam salva când tot începea să vomite.mă simt vinovat puțin că nu am fost atent la detalii depresia mi o pus capac, altădată eram atent la toate detaliile.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Cu inima pardon * boli cardiace gen

| Furnicuta000 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt multe posibilitati. Ori pentru ca suntem prea multi, ori pentru bani. Nu e vorba neaparat de chinezi. Imi spunea un profesor de la facultate (cu doctorat in chimie) ca al treilea razboi mondial a inceput, dar pe alte cai, mai ales farmaceutice. Si asta era inainte sa apara virusul.
Eu doar imi dau cu parerea, toti ne dam cu parerea. Vedem peste un timp cine a fost mai aproape de adevar. Nu ti se pare ciudat ca doctorii si asistentele sunt cei mai sceptici cu privire la aceasta pandemie, la provenienta si evolutie?

Da, ar indica ceva scepticismul asta dacă e la modul general... daca toți afirma același lucru. da, îți dai seama sunt multe chestii pe care noi nu le știm, nu trebuie să le știm, mi se ascunde multe, suntem prea mici să știm totul.

Tata nu are probleme cu tensiunea, mama da, are tensiune mereu chiar si cu tratament. Ambii au probleme cu obezitatea. Tata mai are si cu circulatia si cu plamanii, pe langa diabet.
Ideea e ca tratamentul recomandat cuprinde antibiotic (ca sa nu ajunga infectia la plamani si sa nu ajungi la spital), anticoagulant ca sa nu se coaguleze sangele pentru asa au murit multi oameni din pacate (eu am luat 2 saptamani aspenter, am uitat sa zic) si antiinflamator la nevoie ca sa scada febra. Dar si antivirale.

Da, mersi de informație... Nu prea o luat nimic cat timp a fost ațintită la pat cred că paracetamol da nu face minuni trebuia să ia ce ai menționat tu, probabil ia atacat plămânii că de aia nu mai putea respira aproape deloc și coagularea sângelui.dar cred că așa i-a fost scris

Imi pare rau dar nu te mai simti vonovat, nu poti da timpul inapoi. Asa a fost sa se intample...

Maică-mea nu lua decât paracetamol, poate daca lua antibiotice scăpa, asta e.

29 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Ai deja răspunsul la toate astea, problema e că nu poți trece peste, și e de înțeles.

| Legion7X a răspuns:

Cred că virusul a fost dat pentru ca fiecare Țară la nivel mondial, să plătească sume colosale pentru cumpărarea vaccinului.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Până să nu ia covid era cât de cat ok.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se moare in mare parte de la cytokine. Chiar e foarte misterios virusul asta si nu depinde foarte mult de doza virala. E greu de crezut ca nu a fost ceva scapat dintr-un laborator. In viitor o sa mai avem surprize de la chineziwinking

De ce ar vrea sa facă așa ceva borații aia sa ne omoare? Eu cred că au primit ordine de la alții să scape virusul intenționat pentru depopularea planetei sau a fost planul lor habar nu am îmi dau și eu cu părerea acolo se fac arme chimice, au vrut să intrăm intr-un război biologic ..sau provine tot de la animale că infecții mănâncă orice și câini și rahat.ei au scăpat de covid?

Cand te gandesti la chinezi trebuie sa ii iei ca la rusi. Adica prostii aia de rusi care si-au gazat si omorat proprii oameni in atacul ala terorist. 4 teroristi si ei au intrat si au omorat toti 130 de oameni din cinema. Oamenii astia nu au creier, cine stie ce vor ei sa faca si ce le-a iesit. Faptul ca ei pot sa controleze masele si sa scape de isterie si altele ii pune la un avantaj in pandemii

Na,trist! Da, da așa e.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e dovedit, e o fabulație. nu e in subconștient Man asta ar însemna că toți care au murit de covid iar fi ucis de fapt impresiile ce le au avut ei cândva, ideile deci e irațional să zici așa dar e părerea ta și nu vreau să mă contrazic pe tema asta având în vedere că am avut chiar eu și ma ațintit la pat.tu poți să crezi ce vrei daca au dovedit aia așa ceva înseamnă că sunt schizofrenici

Ai dreptate imi cer scuze

| badpanda a răspuns:

Rata de vindecare este de 99.78%.
La tv auzi doar de morti deoarece asta face audienta.

| Februar30 a răspuns:

Cred ca o sa se musamalizeze adevarul despre virusul asta mult si bine, asa cum se face cu revolutia la noi. Cel mai mult conteaza sa se faca lumina pentru cei care au pierdut pe cineva drag.
Dar ce sa te astepti cand la mijloc sunt implicate marile puteri ale lumii?

| anonim_4396 explică (pentru Februar30):

Crezi că e vorba de iluminatti?

| Februar30 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cine stie despre ce e vorba. Sunt asa multe teorii ca nu se poate distinge ce e adevarat si ce nu.

| anonim_4396 explică (pentru Februar30):

Da Man va rămâne o enigmă neelucidată. Cine ne vor da morții înapoi borații de chinezi? Cum a putut permite Dumnezeu așa ceva? Așa o fost îngăduit? Îți pui ogramada de întrebări și tot nu o sa afli, mai iese și fum laughing de la atâta gândire

| BlackPixel a răspuns:

Salut!
Persoanele cu boli cronice, inclusiv diabetul, nu pot face fata virusului.

Corpurile reactioneaza diferit la virus. Unele persoane nu patesc nimic, atlele au reactii neplacute, altele mor. Exista si combinatii.

La unele persoane, desi virusul a disparut, corpul ramane cu anumite avarii/traume care pot disparea sau nu pe parcurs. Asta numesti tu "sechele".

Virusul a aparut din cauza consumului de lilieci (in China). A avut loc o reacte chimica la digerarea animaluilui (acesta fiind bolnav). Nu s-a descoperit niciun scop, iar virusul este real. Nu este o incercarea a unor oameni de a se imbogati.

Virusii apar mai des de o data la 100 de ani, numai ca pandemiile care au schimbat decursul lucruriloe au fost semnalata la distanta de 100 de ani.

Imi pare rau pentru mama ta!

Stay safe!

| anonim_4396 explică (pentru BlackPixel):

Mersi happy interesanta perspectiva și realista.

Apropos chinezii au scăpat de acest virus?

| BlackPixel a răspuns (pentru anonim_4396):

China este "safe". Au virusul sub perfect control. Probabil ca inca exista, dar il pot controla.

Suntem prea mici să știm adevărul absolut legat de acest virus.dar de aceea exista TPU să ne spunem punctul de vedere. Sunt curios ce se va întâmpla acum, că e cu 70% mai contagios și nu toți au curaj să facă vaccin prevăd o catastrofa nu știu

| BlackPixel a răspuns (pentru anonim_4396):

Chiar ma gandeam ca pandemia nu se poate termina aici. rebuia sa se schimbe ceva.
Mai ales daca lumea nu are incredere in vaccin si nu vrea sa se vaccineze, atunci pandemia nu-si va gasi sfarsitul aici...