| Mihaela2022 a întrebat:

Care este cel mai bun vaccin si ce reacții adverse are?
Am ceva probleme cardiace + pneumonie si imi e cam frică sa il fac.
De ce mulți spun ca vaccinul dăunează?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
16 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Toate sunt bune si fiecare are reactii diferite de la individ la individ.
Daca tu ai probleme se sanatate un medic te va ajuta sa te informezi corect despre vaccinu. Deci un medic nu TPU.

| darrio2007 a răspuns:

Dar si multi spun ca vaccinul nu dauneaza. De ce te iei dupa cei care spun ca dauneaza?

Bula
| Bula a răspuns:

Prostia este cea mai grava boala al omenirii.
Vaccin impotriva prostiei nu exista.

| gabicoo a răspuns:

Eu am făcut Pfizer! Am diabet și probleme cardiace!
Mergi și discută cu medicul tău de familie și vezi ce-ți recomandă!

| Lukasssz a răspuns:

Ba nene, nu te-ai saturat sa tot bati campii pe aici?

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru Lukasssz):

Sigur nu. Te rog eu sa il raportezi pe cretinul ala. Ca pe mine m-a blocat. I-au fost sterse 7 conturi

| Lukasssz a răspuns (pentru ForeverAlone97):

Nu pot, si mie mi-a dat block laughing

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru Lukasssz):

Se mai intampla. Asa fac unii cand raman fara argumente

Răspuns utilizator avertizat
| CIaudiu a răspuns:

In niciun caz nu un efect rau asa cum debiteaza toti conspirationistii analfabeti.

| CIaudiu a răspuns:

Du-te la un centru de vaccinare si vorbeste cu medicul despre problemele tale de sanatate. Pe baza celor spuse va determina care este cel mai bun pentru tine. Multa sanatate si succes!

| ForeverAlone97 a răspuns:

Da-i report te rog si la Xerxes. Asta daca nu te-a blocat.

Perfect

Admini, nu il suspendati odată pentru totdeauna pe dobitocul de xerxes? Pe bune, deja e prea de tot. Scriu aici ca mi-am uitat parola de la mail.

| LostForForever a răspuns:

Eu l-am făcută și era jhonson vaccinul am avut putina febra a doua zi nu aveam nimic și ma dorea puțin brațul atât