Nu face fiecare ce considera atat timp cat sunt un pericol mult mai mare decat alti vaccinati, faci ce consideri cand nu afectezi pe altul.
Asa ca f bine ca baga certificatele verzi, cumva trebuie sa va oblige, eu de la inceput faceam "nu vi la munca fara certificat verde", sa vedem apoi, s-ar fi rezolvat de mult foarte simplu, pe langa restaurante, terase, mall-uri, etc.
Nu e nici o manipulare, ca eu am facut analiza de anticorpi inainte si dupa vaccin, si au urcat considerabil anticorpii, deci sunt in garda, cum apare boala, cum poc pe ea.
Pai normal ca sterge, ca nu e voie sa instige cineva contra vaccin doar pe baza conspiratiilor.
De parca cand s-au facut vaccinurile copilariei am avut de ales. Vaccinurile au eradicat ciuma si holera. Plus au dublat populatia planetei in cateva zeci de ani
Acum din decembrie am nevoie de certfiicat verde sa merg la munca, voi nu vedeti cum incearca jegurile astea sa ne constranga sa ne vaccinam in pastele lor
Apropo de asta, in toata Europa e valabil certificatul. In Germania nu intri in tara fara el. Nu mai spun de hoteluri si restaurante
Sincer, cred ca e o panta alunecoasa intre "e pentru binele societatii" si instalarea unei dictaturi, atat pot sa spun.
Ah, si urasc extremele, deci fiecare sa faca dupa cum ii spune constiinta.
Da, dar solzii si sterilitatea vin dupa 3 ani, nu ai auzit ce zic expertii de pe FB?
Da nehotărâți si astia. Ca ziceau q luna, pe urma 3luni, 1 an. O sa mute si 3 ani ala la 10 samd.
Si la un moment dat vor avea dreptate, ca peste vreo 70 de ani mai toti care ne-am vaccinat acum vom fi morti.
Pai da. E demostrat. Si aia care s au vaccinat in 1860 au murit. Cu totii
Nimeni pe site-ul asta nu a putu sa probeze cu niste argumente sau dovezi credibile o afirmatie de genul "au murit oameni de la vaccin" Toti dati link uri dubioase de pa pagini conspirationiste de Facebook. In conditiile astea e absolut normal si logic sa ti se rada raspunsurile si eventual contul.
Cand faci o afirmatie publica vii cu argumente da?
Vi si spui frumos. X a murit de la vaccin. Medicul legist a zis ca vaccinul a provocat X, Z, Y
In rest faptul ca stii tu persoane care au murit de la vaccin sunt vorbe in vant, fake news, conspiratii etc etc.
Ma doar in pix de contract.
Tu adu argumentele conform carora cineva cunoscut tie a murit datorita vaccinului.
Eu nu stau sa ma doara x si y dupa ce il fac si apoi sa ma transform in patruped care trebuie dus lunar la veterinar pentru vaccin, ii las pe altii
Sper ca iti asumi ca din cauza unei asemenea gandiri o sa dureze pandemia pana la pastele cailor. Sau esti unul dintre aia care crede ca virusul nu exista
Imi mentin parerea, nu vreau sa ma transform in patruped ) fiecare face ce il taie capul, nu am zis ca nu cred in pandemie ce legatura are cu asa zisul vaccinul facut asa peste noapte
Una buna. Limiteaza accesul la prosti. Cine e prost plateste, cine e destept si responsabil are de castigat.
AC4S4 întreabă: