| Ukaya a întrebat:

Care sunt sansele sa mor de covid vaccinat cu jhonson tanar si sanatos?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
14 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Mici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Destul de mici dacă ai sub 25, dacă ai peste, nu se poate estima cât la %. Persoanele obeze, cu boli grave cronice sunt mai vulnerabili.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai din sutele alea de morti pe saptamana sunt vreo 2-3 sub 30 de ani si sunt supraponderali

| MariaEElena0505 a răspuns:

Nu prea sunt. Eu am covid și sunt vaccinată. ‘))
Intr-adevăr, săptămâna trecută am cam zăcut la pat, dar uite ca mi-am revenit. Bunicul meu nu are cine știe ce simptome. Totul e bine la noi. Deci dacă bunicii mei sunt bine, crede-ma…și tu vei fi. Doar nu te panica. ‘)

| Frank51 a răspuns:

Aproximativ 0.0001%

| darrio2007 a răspuns:

Aproape nule.

| SuntCineVreauEuSaFiu a răspuns:

0, ca sa fim optimisti happy

| danbnz a răspuns:

Cate sanse sunt sa-ti cada o baba in cap pe strada?
Cam pe acolo esti.

| Lukasssz a răspuns:

0

| cfrtobias a răspuns:

40% sa mori, sau mai mult daca n-ai facut recent vaccin, ca s-ar zice ca nu e asa bun, undeva la vaccin e sub Pfizer si Moderna

| minrest a răspuns:

Dupa statistica de pana acum, ai sanse sa mori de covid neglijabile; mai putin de 1 la 1000000.

| Amimanera a răspuns:

Peste doua saptamani fa-ti o analiza la sange t-dimer costa 60 de lei si vezi cum stai cu coagularea.
Dupa aceea iti calculezi singur sansele.

| tigancimari a răspuns:

100%