Pfiser - are 95% efiicacitate
Johnson este in cel mai slab, avand eficacitate de doar 66%
Uite aici:
https://www.youtube.com/watch?v=K3odScka55A
Am facut Pfiser ambele doze si eu si ai mei si nici unul, dar chiar nici unul ni noi, NU am avut efecte negative.
Durerea usoara in locul unde s-a facut injectia, dar nu te mai lua dupa exagerari de la cacaciosi, care plang cand vad o seringa, ca nu-i asa rau.
Depinde de varsta, la tineret sunt simptomele mentionate de mine. Ar mai fi ceva de zis dar nu mai zic se sperie omul si nu nu mai face nici un vaccin
Depinde de fiecare organism. Eu am facut ieri la ora 15 Pfizer si deja acum nu mai simt nici locul intepaturii. Am fost la munca(fizică) si este ca si cum nu l-am facut. Nici o febra sau altceva.
Cum adica ai auzit ca de la Jh intrii in coma? Hai sa ne mai gandim o data la aceasta idee
Si eu am auzit ca iti creste coada...
Nu, poti sa alegi orice varianta vrei si nu o sa patesti nimic.
Eu + toată familia am făcut Pfizer!
Efectele secundare: durere la locul injecției, cefalee, ușoară, temperatură 37, 1-37, 2°C (unii nu o consideră stare de febrilitate). Toate astea timp de 3 zile.
Despre Johnson am auzit că provoacă tromboze și fani e chiar așa de eficient!
Important este să te vaccinezi!
Riscul de efecte adverse e foarte mic dar nu putem sa spunem ca nu exista. Deci daca tu ai nenorocul sa fii ala 1 la 1.000.000 care intra in coma...
Cine dracu va baga rahaturi din astea in cap "eu am auzit ca de la jhonson intrii in coma "
Sosoca ea ar fi vaccinata dar tot latra. Poate de asta nu se iau masuri impotriva ei. Nu stiam de unde aflase o tipa ca ajungi leguma peste cativa ani de la vaccin, o profesoara de nu stiu unde la spunea asta la elevi, ca in 2 sau 3 ani vor ajunge legume.
Cine ti-a spus minciuna despre Johnson? O verisoara de a mea si sotul ei si-au facut si nu au avut aproape nimic. Eu am facut prima doza Pfizer acum 2 saptamani, am avut febra 2 zile, m-a durut umarul 3 sau 4 zile. Si durere usoara sub brat tot 2 zile. Am adormit devreme primele 2 zile dupa vaccin parca, da.
La reacțiile adverse este discutabil. O persoana poate intra în coma, alta poate paraliza, sau nu are nimic. Chestiile de alergie și reacții adverse țin de fiecare individ în parte și pot fi cazuri 1 la un milion. Eu m-am vaccinat cu Pfizer, la prima doza am avut stări de somnolență la a doua doza m-a durut mana și mi s-a umflat locul unde m-a vaccinat, și asta cred ca mi s-a tras de la baia fierbinte de după. Am avut colegi care au avut dureri de cap, au leșinat, au stat la pat doua zile și le-a fost rău. Deci diferă. La Johnson nu știu de reacții, nu am cunoștințe care sa se fi vaccinat cu el. Dar cum scrie și în alt comentariu între cele doua difera eficienta care la Pfizer este mai mare.
Salut!
La ambele vaccinuri există prospectul disponibil în limba română.
Le găsești la acest link:
https://www.anm.ro/
La fiecare sunt trecute efectele adverse comune, rare și foarte rare.
Citește și informează-te din surse oficiale, nu de la radio șanț!
Eu am făcut ambele doze de Pfizer, în luna august al acestui an. NU am avut absolut niciun efect advers precum febră, greață sau dureri musculare. M-a durut brațul 3 sau 4 zile la prima doză, iar la a doua doză 2 sau 3 zile, dar e ceva normal. Cunosc persoane care au făcut atât Pfizer, cât și Johnson, și NU au pățit absolut nimic altceva decât durerea locală a umărului. Depinde de tine ce vaccin vrei să faci și cât ești dispus(ă) să aștepți pentru certificatul verde. Pfizer are cea mai mare rată e eficienței împotriva virusului, mai exact undeva peste 90%. După părerea mea, fă Pfizer mai degrabă, eu am așteptat 21 de zile între cele două doze. Dar, îți recomand SĂ TE VACCINEZI, indiferent cu care ser, important e să îl faci. E bine să te vaccinezi... atât pentru tine, că faci forme mult mai ușoare, dar și pentru comunitate, că ne ridică restricțiile.
Nu mai asculta toate prostiile. Multe păreri sunt denigratorii. Depinde de destinul fiecăruia... poți face vaccinul și să trăiești până la 80 de ani, dar, la fel de bine, poți să nu te vaccinezi și poți un accident mai grav, Doamne ferește.
De la jhonson intrii in coma
Nu am auzit pe nimeni, care sa fi intrat in coma dupa vaccin, dar cu siguranta au intrat in magazine.
Părinți mei au făcut Johnson(nu au avut nimic),altcineva a făcut tot Johnson și a avut frisoane,durere mână amorțeală, temperatură), alte rude au făcut Pfizer și unele au avut dureri de braț, durere mână, temperatură și frisoane, iar altele nimic acum depinde și de tine poți să ai ceva sau să nu ai nimic.
Eu zic ca Pfizer e mai bun. Astea cu intratul in coma sau alte chestii nu sunt neaparat adevarate. De exemplu, tatal meu are diabet si a facut vaccinul Jhonson. In acea noapte, el a intrat in coma. Dar coma hipoglicemica, fiindca are diabet. Plus ca asta se intampla s inainte de Corona Virus.
Deci, daca auzi ca unii au intrat in coma, nu neaparat trebuie sa ii crezi, deoarece sunt cazuri in care unii oameni intra asa de mult timp, nu pentru ca au facut vaccinul.
In schmb, eu as recomanda vaccinul Pfizer, eu zic ca totusi e mai bun. Matusa mea s-a vaccinat cu ambele, si dupa Jhonson i-a fost putin rau, si a inceput sa o doara mana in care s-a facut vaccinul. Eu recomand Pfizer.