Viata unuia care nu se vaccineaza va fi foarte limitata si restrictionata: plimbari prin parc, mancat si baut acasa, cumparaturi numai online, petreceri numai acasa si privit nunti la televizor, ca nici acolo nu vei avea voie sa mergi.
Cu serviciul aceeasi poveste, te accepta la interviu sau servici, numai daca esti vaccinat.
Daca localitatea are peste 6 la mie nu poti intra cu test. Doar vaccin sau dovada ca ai trecut prin boala in ultimele 6 luni.
Ajungem sa comandam mancare acasa sau sa luam de la restaurant la pachet, eu asa fac.
Vom sta iarasi in casa 1 an de zile (si nu dau vina pe autoritati ci pe boala!) incat ne umplem de anxietate.
Vina este a porcilor de chinezi si a celor care au participat la crearea acestui monstru biologic, nu a guvernelor ca ne vor vaccinati chiar daca multi au de castigat si din asta.
Variaza in functie de test, dar, asa, aproximativ 100 de lei. Nu, nu se poate manca la terase fara certificat.
Dar intrebarea e poate nu e facut deageaba test, daca nu esti vaccinat? te lasa?
Dovada nu e valabila daca au recut 6 luni de la infectare. Faci vaccinul si asta e eu am facut o prima doza ieri. Testul costa 90 lei si e valabil doar 72 ore.
Daca in localitatea ta sunt 6 infectari la mia de locuitori nu poti sa intri cu test.
hendra întreabă: