anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat mai aveti de gand sa va revoltati si sa nu purtati masca? nu va e de ajuns ca mor oamenii din cauza voastra?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
35 răspunsuri:
| Irinelp a răspuns:

Cei care se revoltă pentru purtatul măștilor nu au petrecut nici o zi din viața lor spital, dacă ar sta și ei măcar o zi la spital conectati la perfuzi și nu se poat nici măcar să dea jos din pat, dacă ar vedea pe alți cum plâng de durere și suferință atunci poate își vor schimba mentalitatea și comportamentul.

| IubescIarna755 a răspuns:

Ce?
Sa nu mai șterg la fund babe în Germania?
Ba omule, esti vai de viata ta
Asa sunt prostii, pun etichete pe cineva pe care nu l cunosc
Du-te frate și aruncate în Somes
Eu stau în țară mea nu ma duc la cerșit că alții în țări străine și după ce vin acasa se lauda cu masini *scumpe* care au fost daune totale
Ai grija cum vorbesti

| Nilsson a răspuns:

Nu putem face nimic, oaia tot oaie rămâne.
Mie mi-a fost ștearsă o postare în care criticam folosirea măștilor.

| xXVranceaXx a răspuns:

E treaba conspiraționiștilor. Noi suntem spectatorii, ei sunt primatele care zâmbesc la noi în fiecare zi că nu au mască și ajung să moară. Dar ce voiam să zic de prima dată, e treaba "selecției naturale".

| IubescIarna755 a răspuns:

"Oricum s-au retras multe masti neconforme deci nu mai cam ai ghinionul sa dai de una."
Si daca am dat de virus până nu au fost retrase și am îmbolnăvit persoane?
Aia nu-i bai?
"Nu este virus mortal oarecum, dar este asemanator gripei. "
De-acum o sa purtam toată viața măști și o sa ne izolam pentru o gripă care a fost mereu?
Oricum e mai slab covid-ul decât gripă
Cand iei gripă nu conteaza daca esti tanar sau bătrân ai simptome, dacă iei covid și esti tanar sănătos nu ai simptome, ce virus este asta că dacă îl iei nici nu stii ca il ai?laughing

Întrebări similare