| Anomim2025 a întrebat:

Cauza morții de Covid-19 este și datorită faptului că o persoană poate avea sistemul imunitar slab fără să aibă alte boli? O persoana de 53 de ani a murit, iar alta în vârstă de 87 de ani a fost asimptomatic și s-a vindecat. Ambele persoane neavând boli.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nici doctorii nu stiu, deoarece acest covid este foarte violent si cauzele deceselor sunt diferite de la om la om, poate dupa vaccinarea in masă vom fi mai protejati, poate nici atunci nu este sigur, intrucît virusul are mutatii.

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Multi romani nu stiu ce boli au iar astia scriu bonav fara alte boli, lucru recunoscut si de ministerul de sanatate

| LPCTSTR a răspuns:

Depinde de reactia la virus, care este particulara fiecarui om.
Cam la asta se si rezuma majoritatea bolilor: simptomele te ucid, adica reactia corpului tau la agentul patogen, nu agentul in sine.

| Digikey a răspuns:

Daca se interneaza in spital si este suficient de batran moare.
Nu se stie ce naiba de tratament le fac acolo dar se moare la greu.
Astia care cred ca este o gripa mai rea scapa.Vecinii mei de 84 si 73 de ani au avut covid si s-au simtit rau amandoi o saptamana.Vecinul s-a testat ca sa fie sigur ca a scapat si a iesit tot pozitiv.L-au pazit baietii de la politia comunitara sa nu iasa din casa.
Atat a castigat ca a facut testul.Nimeni nu l-a intrebat daca se simte bine sau daca are nevoie de ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Conteaza si la cat virus a fost expus