| Flavianadx a întrebat:

Ce activitati le evitati, din cauza virusului? (ma refer la cele permise de lege)
Gen nu va convine ca trebuie sa stati cu masca / distantarea / riscul de contagiere?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
46 răspunsuri:
| Dddonkey a răspuns (pentru RAY):

Te referii la feminism sau incel? laughing

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns (pentru Dddonkey):

Incel,da a inceput cu o stundenta, ironic nu, apoi barbati au intrat si au stricat totul tipic lor

Prima comunitate online care a folosit termenul „incel" a început în 1993, când o studentă universitară canadiană cunoscută doar pe prenumele ei, Alana, a creat un site web pentru a discuta despre alții despre inactivitatea sa sexuală. [5] [29] [30] [31] Site-ul web, intitulat „Alana's Involuntary Celibacy Project", a fost folosit de oameni de toate genurile pentru a-și împărtăși gândurile și experiențele. [5] În 1997, a început o listă de discuții pe tema care folosea abrevierea INVCEL, ulterior scurtată la „incel", pentru „oricine de orice gen care era singur, nu a avut niciodată relații sexuale sau care nu a avut o relație în o perioadă lungă de timp". [32] În anii de facultate și după aceea, Alana și-a dat seama că era bisexualăși a devenit mai confortabilă cu identitatea ei. [31] Ea a încetat să participe la proiectul său online în jurul anului 2000 și a dat site-ul unui străin. [33] [30] În 2018, Alana a spus despre proiectul ei: „Cu siguranță nu a fost o grămadă de băieți care aruncă vina pe femei pentru problemele lor. Aceasta este o versiune destul de tristă a acestui fenomen care se întâmplă astăzi. Lucrurile s-au schimbat în ultimii 20 ani." [32] Când a citit despre uciderile din 2014 din Isla Vista și că părți din subcultura incel l-au glorificat pe făptuitor, ea a scris: „Ca un om de știință care a inventat ceva care a ajuns să fie o armă de război, nu pot să inventez acest cuvânt, și nici nu-l restrânge la oamenii mai drăguți care au nevoie de el. " [34] [31]Ea și-a exprimat regretul față de schimbarea utilizării din intenția sa inițială de a crea o „comunitate incluzivă" pentru persoanele de toate genurile care erau private sexual din cauza stângăciei sociale, a marginalizării sau a bolilor mintale. [22]

Panoul de mesaje love-shy.com a fost fondat în 2003 ca ​​un loc pentru persoanele care s-au simțit respinse perpetuu sau au fost extrem de timide cu potențialii parteneri pentru a discuta situațiile lor. [35] [36] Acesta a fost mai puțin strict moderat decât omologul său, IncelSupport, care a fost fondat și în anii 2000 și, în timp ce IncelSupport a întâmpinat bărbați și femei și a interzis postările misogine, baza de utilizatori a love-shy.com a fost copleșitor de bărbați. În următorul deceniu, apartenența la love-shy.com și la alte comunități online precum 4chan s-au suprapus din ce în ce mai mult. [33] În anii 2000, comunitățile incel au devenit mai extremiste pe măsură ce au adoptat comportamente comune pe forumuri precum 4chan și Reddit, unde posturile extremiste au fost încurajate ca o modalitate de a obține vizibilitate. Pe măsură ce declarațiile nervoase și extremiste au devenit mai răspândite în comunitățile incelate, la fel și trollingul extremist și „ postarea de rahat ". [20]

| Apokales a răspuns (pentru RAY):

Tinand cont ca femeile aleg in viata asta, pot spune ca "da, barbatii au stricat totul" straight face. Tipic noua.

| Dddonkey a răspuns (pentru RAY):

Chiar nu stiam si nici nu ma asteptam sa fie tot FEMEIA big grin.
Oare a realizat ce monstrii "a creat" referatul ei? Pacat ca oamenii nu stiu cum sa se comporte si prefera sa fie acceptati in orice grup daca sunt respinsi.

Da,si regreta acum, barbati penibili si plangaciosi au schimbat totul

| aumih16 a răspuns:

Nimanui nu-i convine aceste reguli cu purtarea mastii distantare etc dar na vrem sau nu vrem trebuie ca asa e bine! practic asta reprezinta stilul nostru de viata cel putin!

| NoName53552 a răspuns:

Nimic nu evit

| Flavianadx explică:

Bine asta cu curvasaraia am inteles-o. Dar altfel va mai afecteaza?

| GabiDumitrescu a răspuns:

Riscul, lol. Complet aleatoriu. Am avut de curand varicela. Credeam ca e covid, sa stau si eu mai relax dupa aia o perioada. N-a fost sa fie. Ma enerveaza la maxim masca PE AFARA. Unde nici nu o port. Mi se pare de o timpenie sinistra purtatul mastii pe afara. Cel mai stupid mi se pare obligativitatea mastii dar majoritatea covirsitoare poarta niste mizerii cu eficienta extrem de redusa. Ca sa raspund fix la intrebare, nu evit nimic, nu am nici un stres deosebit. Distantarea incercam sa o pastrez de ani buni, ca nu imi place sa ma ingramadesc cu nimeni.

| Jus7t a răspuns:

Masturbarea în public.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Jus7t):

Masturbarea in public e contraventie. tongue

| Jus7t a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

O fac după o frunză de 20cm, să nu vadă nimeni sad

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Jus7t):

Poti sa o faci si cu mina in buzunar, tot contraventie e. big grin

| Bluestar15 a răspuns:

Lol nu evit absolut nimic din cele pe care le faceam inainte (sa ma vad cu prietenii etc.), abureala asta de la tv nu ma impresioneaza cu nimic.

Întrebări similare