Inutil de ce?
Fiindca nu exista virus
Interesanta Ipoteza.
Si de ce erau pline urgentele la Spitale, sa fie Efect Placebo?
Le-ai vazut tu? sunt goale spitalele
Acum da, dar erau peste capacitate in multe tari. Personal, sunt din Spania si erau full
Vrajeala, n-a existat niciun virus
Vrei sa spui ca Europa si America si-au distrus in mod intentionat Economia, cedand locul Chinei ca noua putere mondiala si ca s-au inteles toate tarile sa ne vrajeasca cum ca ar exista un virus? Inclusiv tari ca Venezuela?
Da
Tata e medic si numai el stie prin ce a trecut. Nu cred ca ar avea motive sa isi minta familia.
Si care ar fi - dupa tine - interesul in toate astea, si al cui? Si cum au reusit sa umple spitalele care - eu nu personal, dar tata de exemplu le-a vazut si daca n-ar fi fost pline (cum s-a vazut si la TV, ar fi, crede-ma, o multime de personal sanitar care ar protesta. Si au si protestat, pentru conditiile reduse de munca si orele extra pe care le faceau cand erau in top - nu pentru ca ar fi cu spitalele goale.
Sunt curios sa "aud" argumentele tale
Te-a mintit taicatu, probabil pleca la femei, spitalele au fost goale
Credeam ca ai niste pseudoargumente in care crezi, dar vad ca mergi doar pe principiul ca aerul nu exista, ca nu-l vezi.
Oricum, ai dreptul sa crezi ce vrei. Ca ne-au si ne manipuleaza? Sunt de acord - dar ca virusul nici nu a existat, cu asta nu sunt de acord. Ca s-au luat masuri excesive cand niste masti ar fi fost suficiente si nu ar fi fost mai mare paguba facuta de masuri decat de virus, si cu asta sunt de acord.
In fine, nu cred ca are rost sa mai vorbim, dupa inteligenta demonstrata in ultimul tau raspuns in care se cede ca il cunosti mai bine pe tata ca oricine altul.
O zi buna, fara Sars-Cov-2
Ca o să fie o decadere economică, mulți o să rămână fără niciun ban în portofel!