Eu nu fac nimic, sunt toleranta cu orice părere. În mare prietenii s au vaccinat, nu avem păreri diferite neapărat, dar dacă sunt câțiva care refuza fiindcă le este teama de vaccin am înțeles situația și nu am comentat. Fiecare alege ce considera nu e motiv de supărare.
Eu m-am testat de vreo 5 ori in ultimele luni si PCR de doua ori. Nu stiu ce motive personale ar putea sa fie. Nu iti baga nimeni cip din cate stiu. Ca daca era asa eu am deja vreo 5
Zvonul cu cipurile era in legatura cu vaccinarea nu cu testarea.
Si care ar fi acele "motive personale"? Se teme ca e infectata si nu vrea tratament? O prostie mai mare decat gandirea ei, rar gasesti.
Faptul ca cineva nu accepta un tratament nu e o prostie. Multi au murit din cauza tratamentelor prost administrate.
Unul din motive... e fals!
Daca spune ca a avut contact cu o persoana infectata, e testata gratuit de DSP.
Altul e... abuz.
Daca sta in carantina pentru covid, angajatorul nu are voie sa-i incheie contractul de munca. Daca cineva a acceptat sa-si dea demisia pentru asta, nu-si cunoaste drepturile.
Pari sa stii multe despre testare. Spune-mi te rog daca declari ca ai intrat in contact cu o persoana infectata trebuie sa spui si cine e acea persoana infectata? (Nume, adresa, etc?)
Ce de vrajeli in motivele astea.
Pare doar ca respectivul / respectiva e doar un conspirationist si cam atat.
Nu cu adresa, dar e bine sa stii numele.
Bărbatul a procedat corect după părerea mea. Nu am mai auzit ca cineva sa nu se testeze "din motive personale".
Multe nu ai mai auzit tu si totusi exista.
Nu exista motiv sa nu te testezi, doar ambitie si lipsa respect pentru cei din jur, mi se pare extrem de egoist sa fii potential infectat/a si sa refuzi testarea, ii pui pe ceilalti in pericol. Prin asta cred ca ti-am raspuns la ambele intrebari.
Totdeauna exista motive pentru orice decizie din lumea asta.
SweetySweet întreabă: