| sweetys a întrebat:

Ce șanse am să îmi iau amenda dacă ies din casă în ultima zi de izolare? Eu de o săptămână nu mai am nici un simptom.
Trebuie să îmi dea o persoană ceva și nu știe unde stau exact și vreau să ies ca să nu stea să se învârtă degeaba prin jurul blocurilor.
Că de rezistat, am rezistat atâta în casă și mai rezist o zi.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Foarte mare, deoarece politia vine si controleaza, ca sa raporteze chiar si ultima zi.

| darrio2007 a răspuns:

Ai rezistat atata timp si nu mai rezisti o zi?

| Fatamuntilor a răspuns:

Risti sa iti iei amenda si sa o iei de la inceput!

| Lukasssz a răspuns:

Ai sansa sa ti se faca chiar dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolii, deci eu zic sa nu iti risti viitorul doar pentru o ambitie prosteasca.

| Ciprian09 a răspuns:

Share location, nu este destul de simplu?

| Rusu_Flavius_2000 a răspuns:

Daca iesi pana in fata blocului eu cred ca nu are nimic. zici ca duceai gunoiul daca ceva?