I-a ajuns prostia lor!
Ei nu cred in existenta covidului, nu cred in vaccin, nu cred in nimic.
Dar acum urla si alearga la spital sa fie ajutati ca mor, fiindca nu au vrut vaccin, dar nici sa stea acasa si s-au plimbat, infectandu-se.
Romania isi merita soarta, din cauza prostiei in care traiesc.
Pacat de o mana de oameni care sunt tarati in mocirla si expusi riscului, din cauza masei imense de dobitoci.
Romania si Bulgaria sunt rusinea Europei.
Update: 19 Oct 2021
Romania este pe locul 3 in lume la numarul mare de morti.
A surclasat pana si pe India si este imediat dupa America si Rusia.
Medicii spun ca sunt inca in faza de platou si nu au atins varful valului 4, deci cifrele continua sa urce drastic si dramatic.
https://imgur.com/9c2im83
Pacat ca sunt atat de multi prosti in Romania, care prefera sa moara, decat sa se vaccineze si sa traiasca.
Statistica lumii aici:
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Creste si Australia incet si sigur.
Noi am ost acolo sus, acum a scazut, abia am iesit din carantina severa dupa aproape 4 luni.
Avem 94% vaccinati si pana la sf de noiembrie terminam cu vaccinarea completa!
Tu unde ești?
Sydney, Australia.
Și la voi e mai bine acum?
Aveți mulți morți zilnic?
Alaltaieri 11, ieri au fost 19 morti si astazi doar 13.
Noi suntem in scadere masiva, mai ales ca suntem aproape toti vaccinati.
https://www.worldometers.info/coronavirus/country/australia/
Se pare ca Australia este pe locul 1 in lume la vaccinare.
"11. 59pm on Monday 18 October 2021 across NSW &Sydney 92.3 per cent of people aged 16 and over had received a first dose of COVID-19 vaccine, and 81.6 per cent were fully vaccinated.
In the 12-15 year old age group, 75.5 per cent have had their first dose, and 38.2 per cent are fully vaccinated"
Logic ca sunt cifre reale. Cum altfel erau sa arate cifrele in statul cu cea mai mica rata de vaccinare din UE?
Dar care e problema? Nu mai are Cîțu bani pentru vaccin?
Cand populația se informeaza de la Sosoaca si Bitman marii epidemiologi ai tarii ce vroiai sa iasa? Acu putea Citu sa stea in cap cu Iohannis si Arafat peste el ca lipsa educației de 30 ani de vede.
Au comandat cate 7 de persoana.
Au donat si moldovenilor, si mi se pare ca si altor tari mai sarace. (din ce zice taica-meu, nici eu nu sunt in tara).
Pana una alta, o cunostinta e la reanimare, doctorii nu ii dau multe sanse sa scape, a avut noroc ca a prins loc (mai exact a dat o atentie)... Si scapa cine poate.
Nu le poti face cu forta...
Ca vaccinul are efecte secundare, ca nu e testat, ca bla bla.
Eh, acum testeaza ei moartea.
Prietenul de familie de care ziceam mai sus, totusi, a facut al doilea vaccin in iunie, si impreuna cu el, toata familia.
E sub oxigen, si nu mai poate sta in picioare.
Restul familiei e bine, au covid, dar nu au nici o problema.
Puteau sa i-a masuri cum au luat mereu nu sa lase oameni sa moara. sa isi de-a demisia atunci si sa vina sosoaca la guvern si bitman la presedinte daca ei oricum nu mai fac nimic de frica lor
Patras - Grecia
Urmăresc și eu fluxurile de știri și mi s-au părut niște cifre aberante.
Cred că e mai rău decât a fost în Lombardia.
Ok. Si eu consider cifrele aberante sa stii.
Nu vezi ca ro a ajuns groapa de gunoi a europei, acum e groapa de morti covid din europa ))
Efectul imbecilizarii de 30 de ani. Nimeni nu respecta nici o regula ca stiu ei mai bine, de mers la spital nu merg decat cand e moartea cu ei in brate... si uite asa stam. Lasa ca se poate si mai bine! Poate se curata gasca de votanti de pesede, haur, si toate celelalte ciume...
La ce audiente au Romania TV, Antena 3 si specimene gen Sosoaca sau Teodosie, nu este deloc de mirare.
Iar gradul de imbecilizare in care au reusit sa-si aduca audienta (care oricum nu statea stralucit nici inainte de pandemie) este incredibil.
Am vazut ieri un interviu cu unul care era pe holul spitalului intr-un scaun cu rotile si cu butelia de oxigen pe genunchi pentru ca nu mai existau paturi disponibile. Reporterul il intreaba "- Sunteti vaccinat?" "- Nu" "- Si nu va pare rau acum ca nu v-ati vaccinat?" "- De ce sa-mi para rau?!"
Romania, tara de giboni cu apucaturi de "experti, savanti, doctori", fani Șoșoacă
Cifrele sunt mult mai mari in realitate, foarte multi nu se testeaza desi au simptome La noi la firma la inceputul lui septembrie din 14 persoame cu apartinetori cu tot, toti am avut simptome de covid delta si s- au testat doar 2 persoane si a iesit testul pozitiv si am luat tratamentul care ne- a ajutat si anul trecut sa ne vindecam.Procentul fe cazuri grave e mult mai mic pentru ca foarte multi nu se testeazs si se trateaza pe cont propriu.Asa a fost si anul trecut, varful valului a fost in octombrie apoi au scazut cazurile.
Dar ce tratament mirculoas ai luat, de v-a ajutat sa va vindecati?
De ce nu spuneti lumii, ca sa faceti un bine tuturor?
Este real, din păcate în jurul meu, anturaj, munca tot aud de cazuri de persoane cu covid, chiar și printre vaccinați, din păcate am cunoscut o persoana nevaccinata care a murit recent și am mai auzit de la cunoștințe și de alte cazuri. Într adevar sunt foarte multe cazuri, mulți oameni nu se vaccinează fiindcă le-a întrat în cap cumva ca vaccinul este experimental și le e teama, alții nu sunt încurajați nici măcar de medici, exista și medici nevaccinati, cam asta e situația, la început și noi eram șocați de explozia asta de cazuri dar acum parca ne am cam obisnuit, eu sper sa treacă valul asta, parca în ultimile zile nu am mai auzit de atâtea cazuri sper sa înceapă sa scadă numărul lor
Stai sa vezi ca in Grecia la diferenta de nici o saptamana aveam 45.000 infectari pe zi! Reale clar sunt, la noi au inceput in primele 2 saptamani sa se dea gratuit teste gratuite de la farmacii si lumea cu teama cum sta, isi fac pe banda rulanta, astfel ca ies si rezultatele apoi. Vaccinat sau nevaccinat, toti ne vom contamina pana la urma.
In Romania intre 2000 si 2019 au murit in jur de 700 de persoane zilnic.
https://cnsisp.insp.gov.ro/......A-2019.pdf
Da. Am rude care nu cred in existenta virusului, sunt singurul vaccinat din familie. Am trecut prin multe ca sa obtin un muc din nasul unei rude pe care o banuiam infectata. Am dat peste asistente medicale care sustineau ca nu are virusul pana sa fac testul si sa obtin un certificat pozitiv.
In prezent ii banuiesc pe toti infectati, nu am avut nici o sansa sa ii pot convinge sa poarte masca, nu mai zic de vaccin. Toti au cate un simptom: tuse; tuse + transpiratie in exces si senzatia de oboseala; eu tusesc si simt arsuri pe piept si stomac, dar asta ocazional.
Am facut numeroase teste rapide si toate ies negativ, sunt inutile daca nu tragi sa mori. Tehnic vorbind pot sa ma duc la munca, dar mi-am folosit tot concediu ca sa ii conving pe ai mei sa cheme o salvare pentru ruda grav bolnava, refuzau din cauza fricii de spital. Ironic, cand a venit salvare au zis ca nu au paturi libere oricum si tot cu un test rapid au venit, pe ala il faceam si eu daca ma lasau. Acum raman fara zile de concediu si sunt fortat sa ma duc la munca, testele rapide imi ies negativ, iar eu tot cred ca port virusul intr-o forma usoara, o ruda de-a mea care a luat contact cu alti bolnavi de COVID are aceleasi simptome ca si mine, prea mare coincidenta imi zic eu, poate sunt paranoic, nu stiu. Daca port virusul, atunci situatia ma obliga sa ii omor pe ceilalti, cred ca o sa dau 250 de lei sau 400 de lei, inainte sa intru la munca, din buzunarul propriu pentru un test in laborator ca sa am constiinta impacata. Pana atunci doctor de familie imi poate oferii o adeverinta medicala si sa imi mai dea 4 zile in plus, deja nu stiu ce sa mai fac, nu ma simt rau fizic, dar sunt niste ganduri ce nu-mi dau pace. Am trecut prin scandaluri de unul singur in familie doar sa se faca un test si cu documentul in mana (un certificat conform careia ruda mea este pozitiva) ai mei nu m-au crezut.
Au trecut cateva zile de atunci pana i-am convins sa poarte masca macar atunci cand intra in contact cu ruda infectata, sa se dezinfecteze pe maini. Si spre surprinderea mea acum i-au in considerare si vaccinare, dar ma tem ca este prea tarziu pentru unele lucruri.
Pe strada, mulți nu poarta mască, cei învârstă vorbesc bot în bot fie sunt vaccinați sau nevaccinați. X merge pe principiul ca este vaccinat, însă transmite virusul. Y îl preia de la vaccinat sau nevaccinat. După părerea mea. Ar trebui închise toate restsurantele, cinema, mallurile, barurile. Sa nu intre niciun vaccinat și nevaccinat. Vaccinatul transmite infecția unui nevaccinat, și invers. Certificatul verde are rol doar de beneficiu în zonele cerute. Deci infecția se completează unul pe altul, in afara zonelor de impunere. Masca obligatorie în toata Tară, fabrici, firme etc cine nu amendă. Creat un sistem benefic, prin care se pot plati facturile, amenzile etc de acasă, fară deplasare sau stat la cozi. Cumparaturile la fel, ar trebui sa nu se mai deplaseze oamenii, facut ceva prin primării. Testare în masă, pentru a identifica infectații. La Totii infectații să li se facă cumparaturi prin primarie până la vindecare. Cei sanatoși își vor face singuri, si introdusi în supermarketuri, magazine în număr puțin. plimbarile aiurea pe străzi, fără un scop clar ar trebui interzise. Sa fie permise doar activitatea în scop urgent. Nu gen" ma plimb pe stradă că asa simt eu ca acum. Fiecare la terase, malluri, case de pariuri,
etc bot în bot. S-a adus din Italia 5200 de anticorpi monoclonali, la Tv nici nu se pomenesc, la câți li s-a administrat.
Se moare. Nu cred ca sunt reale, cred ca in realitate sunt cu mult mai rau de-atat. Sunt foarte multi care nu se testeaza, nu merg la spitale. 70% din populatie au refuzat vaccinul si au aberat vrute si nevrute toata vara. Foarte frustrant. Acum, scolile fiind deschise, duc copiii acasa Covid si le mor parintii cu comorbiditati, bunicii. Raman orfani...situatia e foarte, foarte urata. Nici nu realizeaza idiotii ce au facut.
Se intampla ca exista imbecili la conducere si mai e ceva, noi facem catedrale in loc sa facem spitale.
Naiba stie cati sunt? Si cum se testeaza? Din cei 600 de morti pe zi, nu stim si nici nu vom sti care a murit DE covid sau CU covid sau DIN CAUZA covidului. Spre exemplu, soferul microbuzului stranuta in reprize, pierde controlul, intra pe contrasens unde un tir ii ia in bot. Soferul testat post mortem, are testul pozitiv, cum putem fi siguri din ce cauza au murit restul?
Nu-i mai simplu sa fie toti morti covid?
Dar bolnavii de cancer netratati, cei cu urgente medicale gen AVC, infarct, apendicita, lasati de izbeliste?
La voi, o gravida de 20 de ani care vine la spital, este testata de 6 ori, unul dupa altul, cu teste cu rezultat negativ si abia la al saptelea pozitiv (oare care or fi fost fals xxx?) fara sa i se acorde treatment pentru problema pentru care venise (au vrut sa stie sigur-sigur-sigur pentru ce s-o trateze, sa nu fie acuzati de malpraxis, deh) iar dupa aproape 14 ore de sedinte de testare, sa moara, in spital, fara sa i se fi acordat macar o consultatie pentru problema cu care venise?
Eu zic ca bat campii astia...
Uite, am datele pentru 2020, pentru 2021, le voi posta la anul, adica in 2022, sa ajungem cu bine!
Institutul Naţional de Sănătate Publică, Centrul Naţional de Statistică şi Informatică în Sănătate Publică arată că pentru anul calendaristic 2020 s-au raportat 26.106 decese, 227 cu diagnostic principal COVID şi 25.875 decese cu diagnostic secundar.
Adica, 227 de soferi si 26.106 de pasageri!
Citeam de dimineata ca in Italia de la 1 august pana azi comparativ cu anul trecut numarul decese Covid este de 3 ori mai mare
Si au rata de vaccinare 80%.
https://www.meteoweb.eu/......1/1731754/
bombonica22 întreabă: