Uite, am datele pentru 2020, pentru 2021, le voi posta la anul, adica in 2022, sa ajungem cu bine!
Institutul Naţional de Sănătate Publică, Centrul Naţional de Statistică şi Informatică în Sănătate Publică arată că pentru anul calendaristic 2020 s-au raportat 26.106 decese, 227 cu diagnostic principal COVID şi 25.875 decese cu diagnostic secundar.
Adica, 227 de soferi si 26.106 de pasageri!
Noi am ost acolo sus, acum a scazut, abia am iesit din carantina severa dupa aproape 4 luni.
Avem 94% vaccinati si pana la sf de noiembrie terminam cu vaccinarea completa!
Alaltaieri 11, ieri au fost 19 morti si astazi doar 13.
Noi suntem in scadere masiva, mai ales ca suntem aproape toti vaccinati.
https://www.worldometers.info/coronavirus/country/australia/
Se pare ca Australia este pe locul 1 in lume la vaccinare.
"11. 59pm on Monday 18 October 2021 across NSW &Sydney 92.3 per cent of people aged 16 and over had received a first dose of COVID-19 vaccine, and 81.6 per cent were fully vaccinated.
In the 12-15 year old age group, 75.5 per cent have had their first dose, and 38.2 per cent are fully vaccinated"
Stai sa vezi ca in Grecia la diferenta de nici o saptamana aveam 45.000 infectari pe zi! Reale clar sunt, la noi au inceput in primele 2 saptamani sa se dea gratuit teste gratuite de la farmacii si lumea cu teama cum sta, isi fac pe banda rulanta, astfel ca ies si rezultatele apoi. Vaccinat sau nevaccinat, toti ne vom contamina pana la urma.
bombonica22 întreabă: