Crede-mă, nu cred că e cazul să mă injectez cu orice vaccin făcut la foc rapid in câteva luni. Un vaccin, pentru a fi testat pe o categorie sensibilă și pentru a-i verifica efectele adverse, are nevoie de ani de zile de studiu, nu în mai puțin de un an iese la iveală și toată lumea îl administrează.
Sunt 50 de tari care au comandat si folosesc Sputnik V.
In Europa se tergiverseaza aprobarea din diferite motive.
Care sunt acele țări? Cât de bine o duc? Ce face Sputnik acolo? Pun prea multe întrebări?
Salut!
Eram indiferenta față de vaccin.Am făcut Pfizer.
Oficial nu este obligatoriu, dar este. Oamenii vacinati au mai multe avantaje.
Nu vom starpi Covid, dar vom trai cu el.De ce să nu ne fie mai bine?
E vorba de business, după cum au spus și alții. Nimic nu e pe gratis, și nu mă refer doar la bani, dar și la costurile de oportunitate.
Cum am întrebat mai sus despre aceeași idee, întreb din nou. Și dacă nu dai raspunsuri pe bucăți, ci unul întreg, sunt și mai puține întrebări.
Evz e din aceeași categorie cu Sputnik, apropo.
Mă voi vaccina cu Pfizer, dar dacă nu ar fi fost pe stoc m-as fi vaccinat cu oricare...nu cred în conspiratiile care tot sunt împrăștiate ...cred doar că dacă vrem sa trecem peste trebuie sa ne mobilizam
Pentru ca e simpatic!;) Sau esti de parere ca senilul Joe Robinet Biden e mai dragut? Uite, l-am gasit la arhive pe frac'su:
https://www.youtube.com/watch?v=A24ZY91C_OI
Nu uitati ca vaccinul este un produs, vaccinatul este un consumator, iar producătorul este un comerciant. It's all about Money.
Cine are de inteles, intelege; cine nu, "imunizare" placuta!
P.S.: Voi reveni cu aceasta postare, stimate admin, pana cand te vei plictsi sa o stergi. Nu vad sa incalc nici una din regulile TPU, totusi matale faci abuz de putere, nu iti respecti propriile reguli.
Pfizer a dat un boom economic. Profiturile gigantului farmaceutic sunt fabuloase:
__... https://evz.ro/.......html...__
În ciuda pretinsei eficiențe de 95% a vaccinului Covid dezvoltat de Pfizer-BioNTech, directorul executiv al Pfizer, Albert Bourla, a anunțat că firma pe care o conduce testează o a treia doză a vaccinului său, în anticiparea unor doze anuale de rapel:
__... https://www.lifesitenews.com/......covid...__
Nici Nord Coreanul, nici americanul nu-mi sunt prea simpatici, nici Putin, nici care mai este pentru Indieni, Chinezi, Japonezi, sau chiar Iohannis, Dragnea, și care au mai fost pe la noi... nici, germanii, englezii, francezii, elvetienii sau cei de la Bruxelles.
Am cercetat destul despre vaccin. Nu se numește cercetare cand asculti de niste analfabeti aberanti conspirationisti de pe Facebook si TikTok cum o face in special @DigiKei care instant m-a blocat fara sa fi avut un dialog si cred ca a facut-o cu multi cei care sunt mai destepti decat el si nu-l asculta pe el, analfabetul satului. Are 0 studii in genetica si vine mie sa-mi zica ca ma iau dupa ce zic astia la TV cand eu nu ma mai uit la TV de nici nu stiam ce aveam intre picioare. E un simplu ratat conspirationist care merita sa moara. Sa fi fost dictator cu atributii autoritare si-l executam baga-mi-as puIa-n familia lui care l-a educat sa fie asa analfabet. Si el de cine mortii lui a ascultat daca eu de tv? De capul lui al tampit? Habar nu are prin ce procese trece vaccinul, prin ce studii, prin ce teste, prin ce cercetari facute de mai multe institutii autorizate, ce rapoarte trebuie sa dea din 3 in 3 luni tarile cu privire la vaccin, pe ce constructie se bazeaza vaccinul, ce contine, habar nu are dar de latrat e numai bun, fix ca un adevarat carciumar cu 8 clase care habar nu are pe ce lume traieste. Organizatia Mondiala a Sanatatii, oamenii de stiinta in genetica, Uniunea Europeana, toti spun ca e bun dar el nuuu, el e cineva sa ii contreze pe toti cand habar nu are nici cati ml are un flacon din ala. Vai de capul lui taica-su care n-a luat initiativa de a folosi prezervativ.
Bravo.
Dar stii ca masca nu te protejeaza sa nu te infectezi ci invers nu?
Ce prost e DigiKey "in dreptul expiration date" scrie data expirarii vaccinului nu a anticorpilor. Cum sa fii sa prost si sa combati vaccinarea. Ma stric de ras, cu oameni din astia lupta antivaxerii?
El e motivul pentru care urasc tara asta. Prosti ca el sunt la fiecare m2 al acestui taram bolnav in forma de peste. E un ratat, n-am ce sa-i fac. Are noroc ca traieste in democratie. Sa se fi nascut in tari comuniste si să încerce acolo sa scoata astfel de aberatii pe gura. Nu mai apuca a doua zi. Aici din conta, schelaie ca un lup in varf de stanca si dupa incep altii dupa el.
Fă-ți vaccin dacă e "must have". Eu n-am să-l fac, consider că nu-mi trebuie și nu-mi va trebui, am un sistem imunitar tun din punctul meu de vedere, având în vedere alimentația și efortul fizic (antrenamente).
Am mai auzit din astia cu sistemul imunitar tun care au stat vreo 2 saptmani cu masca de oxigen...
Tehnologia ARN messager e deja testat de cativa ani buni.
Ea doar a fost adaptata la actualul coronavirus. De aia vaccinul asta nu are nevoie de testare mai mult decat a fost facuta.
E fix irelevant ce crezi tu.
Conteaza ce cred cei care se pricep in domeniu si care lucreaza la asta.
Să fie irelevant atunci, este viața mea și eu decid când să mă vaccinez și când nu, nu decide medicul pentru mine (în situația asta)
Mai nasol e cand decizia ta influenteaza pe altii... si mna, cand o sa ai nevoie de o operatie urgenta tot tu iei decizia cand si cum te oprezeri? Ca ce treaba are medicul doar nu?