Https://primariaclujnapoca.ro/strazi/deratizare-dezinsectie/
Uite asta credem despre video ala. O actiune de deratizare anuntata si explicata.
Dar ma doare capul si sufletul cand am vazut comentariile idiotilor de pe Facebook. Doamne nu cred ca exista atatia imbecili in lume.
Si atunci ăia care au stropit de ce nu au putut să zică ca "dezinsecteaza" împotriva plosnitelor
Omu' ala care a filmat a întrebat ca ce insecte sunt acum ca trebuie sa stropeasca
De ce nu au spus ăia care au stropit ca împotriva plosnitelor se stropeste?
Au zis sa mai dea material de comentat la prosti pe net
Scuza-ma dar in viata asta om mai prost ca tine nu am vazut niciodata
Tu esti genul ala care se crede destept si le stie pe toate
Lasă că va cunosc eu pe voi ăștia atotstiutori
Si in general ăștia care se cred atotstiutori si le stiu pe toate is cei mai prosti oameni care exista
Ba,esti PNL-ist?
Trebuie sa fii atotstiutor sa cauti o informatie? Atotștiutor pari tu, ca mereu ai parero scoase doar din mintea ta. Si da ai nimerit-o. Atotștiutori sunt cam prosti.
Tu esti atotstiutori ca ai impresia ca le stii pe toate
Eu doar îmi exprim parerea si nu fac "prost" pe nimeni in schimb tu ii faci pe toti imbecili, prosti etc
Dar am o intrebare
Prostia doare?
Nu pe toti. Doar o mica categorie. Conspiraționistii de 2 lei care instiga la nerespectarea unor măsuri anticovid. Atat. Doar pe aia.
Si daca nu esti de acord cu măsurile astea negandite cum ar fi asta cu iesitul dupa ora 23:00 is conspirationist?
Nu, conspirationistii is ăia care cred ca vine Bill Gates sa le implanteze cip si ăia care cred ca covid e o făcătură mondială
Eu nu cred astea si nu susțin astea
Nu neg existenta virusului doar ca e umflat de tv ca vai cat e de periculos
Uite a scris despre idiotii care s au activat la video ala si la ziar.
https://adevarul.ro/......index.html
lool
Pai clar stropesc cu COVID in forma lichida sa mareasca numarul de cazuri...asta e ce vrei sa citesti nu? Is niste pampalai de la primarie, normal ca nu zic nimic pentru ca stiu ca si daca ar da cu pipi nu le face nimeni nimic.
Hai ca nu stiu ei cu ce stropesc
Dacă era dezinfectant atunci ziceau ca e dezinfectant nu?
Atât de prosti nu is nici ăia
Nu am zis ca nu stiu cu ce stropesc, ci ca nu e clar ca nu o sa zica ca stiu ca le e pielea pazita.
Acum se pune întrebarea: cine ar avea interes să stropească peste tot cu Corona? Poate companiile farmaceutice, dar simt că răspunsul nu este complet. Este doar o senzație.
Asa cum a spus si un nene, tratament fitosanitar, ce nu ti-e clar?
Trebuie neaparat sa faci din tantar armasar degeaba?
Bine ca dau... ca-n Romanica-s rare astea.
Eram doar confuz din cauza postării, nu am zis că este clar că dau cu Covid.
Nu stiu frate ce sa zic
Poate e ceva nociv
Dacă era ceva benefic continuau să stropeasca fara sa fie deranjati de un cetățean
Clar ca e ceva nociv altfel nu inteleg ca de ce au evitat să vorbească si de ce si-au luat stropitoarele alea si au plecat
anonim_4396 întreabă: