Incep prin a spune ca sunt vaccinata, deci am avut o forma mai usoara. In primele 2 zile am avut nasul infundat, dureri insistente de cap iar a 3 a zi mi-am pierdut gustul si mirosul, care inca se refac greu. In schimb, iubitul meu care nu e vaccinat a avut alte simptome pe langa ca a ramas fara gust si miros. A avut dureri musculare, febra, tuse insistenta. Insa daca am luat tratament prescris de medic, am trecut amandoi mai usor peste.
M-am vaccinat pe 27 ianuarie, rapelul l-am făcut pe 17 februarie.
Pe 20 septembrie am răcit, nu am avut gust și miros o săptămână.
Atunci nu m-am testat.
Peste 14 zile m-am testat, mi-a ieșit negativ testul Covid.
Bănuiesc că ar fi putut fi Covid.
Dar am avut vaccinul făcut.
A fost o răceala ușoară.
Buna,nu sunt vaccinata, inca sunt in carantina.
Am avut forma mai normala ca sa zic asa.
Am avut febra 39, 38, 37. am avut greturi, a disparut mirosul si putin din gust.
si am avut ameteli
cam atat in cazul meu.
Eu nu am tusit deloc dar m-am simtit foarte racita si pe zi ce trecea ma simteam mai lipsita de putere pana cand temperatura mi-a urcat la 39 si atunci am facut testul si am iesit pozitiva.Am ramas acasa pentru doua saptamini primele 4 zile au fost foarte grele deoarece in viata mea nu m-am mai simtit asa de lipsita de putere.Si sa ma duc la toaleta necesita un efort mare.Dar medicul de familie mi-a prescris ce sa administrez si incetul cu incetul si cu sprijinul moral si nu numai al familiei m-am vindecat.La inceput nici pofta de mincare nu am avut deloc. Febra mi-a trecut in a patra zi.
La mine a început cu durere în gât, urmat de febră ușoară, apoi pierdere gust și miros. Durerea în gat a ținut vreo 2 zile, febra câteva ore, apoi mirosul și gustul care a dispărut complet și nu a revenit în totalitate nici după 8 luni. Încă se simte ca am trecut prin covid.
Nas infundat, fara gust si miros. in 3 zile mi-a trecut raceala, scuze covidul.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: