anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cei de pe ambulanţă trebuie să poarte combinezoane în orice fel de intervenţie sau doar dacă se duc după suspecţi de covid?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ei poartă în mod uzual echipament de protecție, căci pot întâlni situații în care se pot infecta.

| Simpatic a răspuns:

Pai acum cred ca este masura de precautie sa poarte non-stop, dupa logica ca nu stii cine are si cine nu are covid.

| Mosotti a răspuns (pentru Simpatic):

Si cum draci sta cu alea pe ei ca eu as innebuni, abia astept sa vin de la cumparaturi sa dau masca jos, damite sa stau cu aia, fac si eu pipi, sau imi vine sa ma scarpin in cap, ma mananca pe mana si trebuie sa ma scarpin, etc etc, vreau sa beau apa, ma duc la toaleta, ce dracu.

| Simpatic a răspuns (pentru Mosotti):

Nu am idee daca poarta doar unul pe tura sau cum se desfasoara toata activitatea lor, cert este ca este nasol, cu ocazia asta poate apreciem si noi personalul de pe ambulanta caci culmea tiganii si alti asemenea cand ii cheama la un ranit ceva ii iau si la bataie desi domnii tigani nu platesc impozit la stat deci nu platesc nici salariile bugetarilor, deci nu au niciun drept sa ceara drepturi, asta evident intr-o tara care-si respecta cetatenii si-i apara de infractori de toate felurile.

| siriusblack98 a răspuns (pentru Mosotti):

La ce salarii si bonusuri au, ar fi in stare sa mai poarte un combinezon peste cel actual.

| Mosotti a răspuns (pentru siriusblack98):

Ai ma lasa ca eu nici cu 10000 euro lunar n-as putea, nu as putea nu ca n-as vrea, as da tot afara sa stau cu aia pe mine mereu, sunt rezistenti psihic inseamna.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dispeceratul iti spune cand este un suspect de covid si trebuie sa porti echipament complet (combinezon). In rest doar viziera, masca, manusi.