Da, ai dreptate, dar,
1. Ai avut un dezechilibru inițial.
2. Ai luat xanax, dezechilibrul hormonal interior s-a accentuat,
3. Ai întrerupt tratamentul, sevraj, alt dezechilibru.
Există soluție. Să te uiți pe You Tube la programul zilnic al recruților din legiunea străină. Sau al călugărilor luptători de la Shao Lin. Enorm de mult exercițiu fizic. La 5.30 deșteptarea. la 22.00 te pui în pat. Nu te lua după teorii când se produce melatonina. Să nu dormi o noapte. La 4-5 în prima ta zi de luptă bagă program energic. Iar după 24 de ore de nesomn, te pui în pat la ora 22. Să vezi că nu ai nevoie de suplimente și pastile.
Dam este dar se întămplă ceva.
Dacă se face întuneric afară iar dta nu stai cu lumina aprinsă, creierul tău produce melatonină în mod natural. Ți se face somn, te pui în pat și adormi. Dar corpul și creierul au senzorii lor, legat de hormoni și de tot restul. Și ce constată creierul. Este melatonină. Atunci de ce să mai fabric eu melatonină, că este. Și se dezobișnuiește și nu mai produce. Iar el produce exact atât cât trebuie, exact, iar tu bagi o doză inexactă pentru el și îl zăpăcești. Așa se întâmplă cu orice hormon bagi în tine. De aceea, o dată, într-o perioadă poți folosi melatonină, dar dacă folosești regulat, dereglezi tot mai tare somnul.
Da, mi-am mai revenit puțin, nu e covid.
Dar aseară m-am simțit rău de tot, părea ca nu o sa îmi mai revin.
Eu știu ca melatonina se produce între ora 22:00 și 02:00, eu nu reușesc sa dorm în intervalul asta de timp, de abia la 4-5 dimineața reușesc.
De la prea mult xanax, întreruperea tratamentului brusc probabil s-a produs acest dezechilibru.
anonim_4396 întreabă: