| Radandam a întrebat:

Credeti ca adolescenții, copii de liceu sau facultate se vor vaccina pentru covid19? De exemplu, din toamna vor fi vaccinați toți copii de Covid19 pentru ca începem școală? Vreau păreri de la tineri sub 25 sau hai 30 de ani dacă ați vrea să vă vaccinați?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
4 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

As vrea, ca nu am mancat de pe jos ca antivaccinisti care acum ar fi paralizati sau aveau TBC daca nu erau vaccinati la vremea lor.

| mont a răspuns:

Majoritatea nu se vor vaccina, chiar dacă ar vrea nu se pot vaccina persoane sub 16 ani. Și in plus ei oricum fac forme ușoare de boala.

| Radandam explică (pentru mont):

Dacă eu am 20 de ani pot face forma ușoară?

| mont a răspuns (pentru Radandam):

Cel mai probabil vei face forma ușoară când/dacă e sa te infectezi. Presupunând desigur ca in rest ești sanatos/nu ai probleme grave de sănătate.