E chiar atât de greu de înțeles că, contează localitatea? Tre sa ai iq 30 sa înțelegi...
E chiar atat de greu sa citesti? Am specificat ca stau in Bucuresti. Tre' sa ai iq 15 sa stii sa citesti
Nu se pune virgulă după,, că"
Nu eu sunt cel care nu știe după un an de zile că depinde de incidența pe localitate... Dacă era de azi pe mâine mai înțeleg, dar așa nu există scuze... Sorry, not sorry.
Am specificat localitatea Dar e mai usor sa te arunci cu un raspuns rautacios decat sa fii amabil. Sa stii ca rautatea nu o sa te ajute cu nimic. Si nici aroganta. Vrei si tu sa cresti in topul raspunsurilor
Să spui lucrurilor pe nume nu înseamnă răutate sau ignoranță, înseamnă realitate.
Si totusi, eu am scris localitatea. Cand esti gata sa dai raspunsul pe care era normal sa-l dai, ca doar esti pe TPU, fă-o.
In majoritatea oraselor se face scoala fizica, acum poate peste 1 saptamana toate scolile din Romania vor fi in sistemul online.
Depinde de zona în care locuiești. Eu am început scoala fizic luni pentru ca am întrat în scenariul verde. Dar o sa te anunțe dirigintele tău.
Intr-adevar, am uitat sa specific zona. Bucuresti. Insa pe noi nu ne-a anuntat nimic si stam in suspans
anonim_4396 întreabă:
CattonScot7 întreabă:
Anonima163333 întreabă: