| Flavianadx a întrebat:

Cum arata mallurile la voi in oras, de cand cu interdictiile? Pustii, semi pustii sau la fel? Nu dau aia faliment/?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Mai puțin aglomerate.

| Frank51 a răspuns:

Aproape la fel sau cu 5-10% mai puțin aglomerate.

| peanut003 a răspuns (pentru Frank51):

Cum sa fie aproape la fel cand 70% sunt nevaccinati? tu gandesti cand scrii?

| Frank51 a răspuns (pentru peanut003):

Nu există o statistică prin care s-a studiat numărul de persoane din Mall înainte și după introducerea obligativității certificatului.

Ceea ce am spus a fost din proprie experiență, merg zilnic în Mall și este la fel de plin ca și înainte.

Apropo, eu gândesc, tu pauzăwinking

| Lukasssz a răspuns:

Pustiu si e mai bine ca nu mai vad bombardieri, cu glezne goale si BMW de 300 de euro.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este cam pustiu.

| nujcatoatesuntluate a răspuns:

Nu am mall in oras, din păcate laughing