Nu ai ce sa gestionezi pana cand romanii nu vor invata sa mearga cu transportul in comun.
Nimic de facut nu vad in viitorul apropiat.
Din contra se va aglomera si mai tare pentru ca si pisica si catelul trebuie sa aiba masina si copilasii de la 16 ani, sa nu cumva sa se rataceasca printre oameni.
Da, tipic.
Lucrurile s-ar regla de la sine daca costruile cu masina ar creste: RCA, parcare, amenzi. Cu accent pe amenzi.
Eu as retine permisul la toti cei care nu reduc viteza la trecerea de pietoni, pentru toti pietonii omorati pe trecere.
Benzi dedicate trasnportului in comun ar face optiunea asta mai rapida.
Eu una nu as vrea sa creasca pentru ca sunt oameni pentru care masina e o necesitate. Cine sta la tara si face naveta la oras inteleg, dar nu ii inteleg pe aia care merg prin oras cativa km pentru ca asa au ei chef. Eu zic sa se bage o taxa de circulat prin oras. Gen cine vine din provincie sa-si lase masina in parcari (am vazut ca s-a facut una prin Bazilescu sau cum se numeste si nu o foloseste nimeni si probabil sunt mai multe ) si apoi sa ia stb sau metrou. Parca asa e si in Londra. Iar cine vrea sa mearga prin oras cu masina suporta taxa
P+R (Park and Ride).
Primesti un bilet pentru transportul in comun, in taxa de parcare.
La mine in zona autobuzul vine la 30 -40 minute, probabil sunt doar doua pe toata ruta. Deci un prim pas ar fi suplimentarea nr de autobuze astfel incat calatorii sa nu mai stea inghesuit. Tramvaiele in mare parte sunt ok, de metrou nu mai zic. Acum si oamenii trebuie sa utilizeze transportul in comun, nu doar masina. Eu cand am treabă in oras prefer transportul, la munca ma duc cu masina ca altfel nu am cum sa ajung. Doua statii le iei la pas si faci 20 minute maxim.