| xsl1ck a întrebat:

Cum de au scazut cazurile asa grav de la 10.000 la 3.000? Restrictile au fost respectate? Ma mir

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
15 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Au fost smug

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Au fost zile libere si s-au facut mai putine teste.

| Werrich a răspuns:

Se fac puține teste

| xsl1ck explică (pentru Werrich):

Cum ca pe 27 si 28 si 29 erau 2000 si 4000 de cazuri si era chiar inainte de revelion si dupa craciun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vaccinul frate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa imbatat lumea si nu simte virusul
Stai sa vezi la boboteaza cum avem 20 de mi

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru AlexDorinel):

Miercuri e
Zic asa ca nu sa testat lumea de sarbatori de aia era mic numarul
Si acum ca trebuie sa mearga la munca si incep iar sa se duca la medici cu alte probleme o sa fie testari multe si creste repede numarul ai sa vezi
Mai ales pe cate revelioane s-au facut fara distantare nimic si cati au mers de la sute de km direct acasa cu toti veri si bunici la gramada

| Irinelp a răspuns:

Au fost reduse numărul de teste pentru că în România oameni nu prea vor să fie testați.

| Februar30 a răspuns:

S-a vaccinat populatia pe tacute. laughing
Acuma serios, a fost acceasi situatie si in alte tari. Din cauza sarbatorilor, medicii au luat-o mai usor cu testele. Pana si in Uk au scazut, unde sunt in carantina mai toata tara, din cauza noului strain.

| xsl1ck explică (pentru Februar30):

Si ziceau romanii astia de pe Youtube cu murim de la un vaccin laughing. N-am murit eu de la analize si de la vaccinul de gripa, iar covid n am luat deloc si am batut drum lung prin tot Bucurestiul

| cfrtobias a răspuns (pentru xsl1ck):

Te-a salvat masca laughing si spalatul si vitamine de folosesti

| Hsheheyehve a răspuns (pentru xsl1ck):

Nici eu nu am murit fara vaccinul anti gripalwinking

| BlackPixel a răspuns:

Numarul testarilor a scazut.

| Vali1000 a răspuns:

O vrajeala si o minciună ca îngheata si ghiața nu numai apa