Am o parte cinica. Aia pe care o doare fix la trei metri in fata glandului de intreaga isterie covid. Si de majoritatea celor din jur. P.S. Sint pe lista de asteptare pentru vaccin si port masca, dar efectiv nu ma mai intereseaza istericalele stupide din presa. Eu fac presa tech pentru a trai. Stiu cum se poate manipula un subiect, cum majoritatea ziaristilor sunt platiti in functie de numarul de views.
Cinic e sa iesi in strada sa protestezi impotriva mastii cand oamenii se sufoca la propriu in spitale.
Unde vezi tu,, cinism" aici, daca eu pur si simplu am curiozitatea sa vad cum evolueaza zilnic situatia atat in tara, cat si in alte tari?
De ce am fi vreunii vinovați de ceva sau ar trebui sa ne simțim vinovați? Am produs noi virusul in laboratorul de sub pat in sufragerie? Sau am infectat cumva intenționat pe cineva?
Sunt foarte multi care au infectat intentionat.
Nu cred ca este nimic cinic in a fi la curent cu evolutia pandemiei. Cinic ar fi sa spui "mai da-i in *** pe aia care au murit ca si-au cautat-o".
Doar idioții fac urmăriri d-astea necrologice și morbide. Asta nu tine de cinism. Ține de gradul de imbecilitate al fiecăruia în parte.
Elllaaaaaaaaaaaaaaaaa întreabă:
motanelul întreabă: