Citesc, vorbesc cu prietenii, mă joc și stau la vorbă pe discord, mă uit la film/serial singură sau cu cine, mai stau pe aici, asta când nu ies sau după 11
Ma uit la TV ca am n chestii de vazut, imi fac si alte pasiuni prin casa, e f okey.
Ce treaba are pandemia? Ies la plimbare, tura de seara, in jur de 7:30-8, pentru cam o ora. Vin acasa, fac dus, posibil sa mai stau la calculator un pic, ma culc.
Pe afara, în pădure, cu grupul de 10-15 inși, luam pe unu de pe strada și ii facem exorcizare știi ce mișto de? Bem, mancam, dam muzica la maxim, nu ne vede nimeni.
Ce poti face altceva decat sa te joci, sa te uiti la filme, sa citesti, sa mai iesi cu 2-3 prieteni? Facem aceleasi lucruri ca pana acum, diferenta este ca avem mai mult timp, elevii si studentii ca ceilalti muncesc.
Pe acasă, că după o zi de şantier abia îmi mai arde să fac ceva de mâncare(aia când viitoarea nevastă lucrează), menaj, etc. Deci am activitate .Tu?
Ies cu prietenii, citesc măcar o oră, fierb un vin și gătesc chestii sofisticate.
Da ce să fac o plimbare, iar la 22:59 în casă, că altfel iau amendă. Aștia ne confundă cu găinile, ne închid seara și ne dau drumu dimineața
După ora 23 uneori sunt golan în fața blocului, beau energizant, fumez și vorbesc în șoaptă. Când sunt acasă și nu am somn răspund întrebărilor de pe TPU, vorbesc cu prietenii care nu dorm și scriu poezii "pentru pereți".
hândel întreabă: