Daca ai simptome usoare, vei sta acasa. Iti va prescrie medicul de familie paracetamol/ibuprofen pentru febra si derere si vitamine si minerale (vitamina C, zinc si detrical) pentru functionarea normala a sistemului imunitar. Daca ai un caz sever vei fi dus la spital. Tot asta ti se va da, dar injectabil si posibil si alte substante in functie de simptomle pe care le ai.
Nu iti va plati nimeni tratamentul daca vei sta acasa.
Daca esti un caz sever, evident confirmat de medici, te vor duce la spital. Daca esti un caz minor, iar medicii iti confirma ca esti in regula cu simptomele vei ramane in izolare. Tratament specific nu exista (cel putin atata stiu). Un plus e sa nu asculti dupa altii si sa iei ce pastile iti zic ei, de gripa, raceala, etc. Nu-si au efectul asupra covid ului si poate sa inrautateasca situatia. DSP este cel care te informeaza daca esti pozitiv sau negativ de covid
Vecina mea a fost testata pozitiv.si i-au recomandat telefonic sa stea acasa 14 zile si sa ia paracetamol, nurofen, chestii pentru gripa si raceala.Stiu pentru ca eu ii fac aprovizionarea.Ea si-a platit testul pentru ca avea ceva dubii.Astia de la dsp ti-l fac doar daca esti in stare grava si chemi ambulanta.
Vin politistii in fiecare zi si o verifica daca sta acasa.