Am intrat in contact mai multe persoane si suntem toti ok.
Poate nu aveai covid ci erai doar răcită sau aveai gripa.
Nu am avut simptome de nimic, asta spun! Nu am avut absolut nimic in toate aceste zile. Nici ai mei si nimeni dintre cei cu care am luat contact.
Fiindcă nu ai avut covid19, dacă aveai deși erai asimptomica îți nenoroceai părinții. Nu toți avem norocul tau.
Bine ar fi sa nu fie nimic... Deocamdata suntem toti bine, insa inca imi este foarte teama sa nu apara ulterior...
Tot ce va apărea se va numi anxietate.in rest respectați măsurile de siguranță așa cum o făceați mereu și nu o mai dați în paranoia fiindcă tot ce ai avut tu sa numit; o simpla răceală, gripa și sub nici o forma covid19.
Da, chiar am anxietate. Din cauza fricii am ajuns sa mi se para ca am febra, dar de fapt am 30 de grade in camera. Am senzatia ca ma tine ceva in gat, dar de fapt e doar din cauza anxietatii si de la data contactului cu acea persoana confirmata pozitiv cu covid, eu am trait in agonie speriata ca as fi si eu pozitiva. Am stat cu masca si am dezinfectat tot prin casa dupa fiecare atingere... Sunt atat de panicata incat nu-mi pot calma inima, bate foarte puternic
Nu o sa scapi de frica până nu înțelegi cu adevărat ce este anxietatea și manifestările ei, afecțiunea cu 100 de fete. spune-mi te rog vârstă părinților și comorbitatile lor preexistente?
48 de ani, mici probleme cardiace, hipotiroidism. Fara alte probleme de sanatate si nefumatori
Am înțeles.tu trebuie sa și grija in viitor fiindcă cei ce suferă de anxietate și depresie au imunitatea mai scăzută.
Da, in general ma imbolnavesc repede. Am probleme foarte mari cu anxietatea.
Multumesc! Mi-a mai scazut anxietatea acum
Corupul tau ar trebui sa iti spuna cand ceva e in neregula, dar daca te simti bine asta conteaza.