Ba da, dar colegul Sonia822 zice bine, nu iei oxigen ca lumea, solutia este urmatoarea, sa ai trei masti si viziera, eu am si viziera pentru ca virusul cand vine in fata nu mai atinge masca, se duce in parti, ca viziera nu il lasa sa treaca prin ea, daca prin masca trece partial, prin aia nu.
Asa si acum cu cele trei masti ce trebuie sa faci:
Sa faci cumva sa ai un pai in gura care sa iasa jos cumva, sa inspiri prin masti si apoi sa expiri prin pai! Sa dai dioxidul de carbon afara. Un pai care il flexezi in jos la 90 grade ca din gura sa iasa in jos, si aia e.
Poti lua daca ei nu poarta masca. Trebuie sa purtati toti. Riscu exista oricum, insa e si mai mare daca ei nu poarta.
Pai de aia lumea nu crede! Ca am discutat cu diversi, li se pare ca nu e mare lucru din moment ce sunt abia 115000 de infectati si 109000 vindecati, si 5000 morti, la o populatie de 20 milioane in 7 luni.
Cica ce e aia "asimptomatici", cum ca daca era ceva serios radea ce prindea, deci e clar cum gandesc multi.
Eu ma protejez ca daca-s printre aia care si-o iau, dar ei gandesc invers ca daca nu e el ala.
Ba da, dar colegul Sonia822 zice bine, nu iei oxigen ca lumea, solutia este urmatoarea, sa ai trei masti si viziera, eu am si viziera pentru ca virusul cand vine in fata nu mai atinge masca, se duce in parti, ca viziera nu il lasa sa treaca prin ea, daca prin masca trece partial, prin aia nu.
Asa si acum cu cele trei masti ce trebuie sa faci:
Sa faci cumva sa ai un pai in gura care sa iasa jos cumva, sa inspiri prin masti si apoi sa expiri prin pai! Sa dai dioxidul de carbon afara. Un pai care il flexezi in jos la 90 grade ca din gura sa iasa in jos, si aia e.
Corona o iei din aer, de la gazele toxice eliberate de incineratoare, care au contribuit la partid, asa ca nu mai vine garda de mediu in control. Mai iei din testele fals pozitive, ca n-are nimeni interes sa fii sanatos, o populatie sanatoasa nu e o populatie profitabila. Dupa cum ai vazut, aia cu corona fie sunt fara simptome, fie sunt bine mersi, dau interviuri din scaun, de la tv. Unul bolnav de orice altceva e cazut la pat, are dureri, se tavaleste, vomita, nu sunt salvari sa vina sa-l ia, nu sunt medici sa-l opereze, moare stand pe targa in hol de la nosocomiale. Fii destept. Ti-o spune chiar Trump
Vit D se formeaza doar la soare, trebuie sa vezi f des soarele, zilnic 20 min. Daca alegi vit D in cutie, e sintetica. Si vit C sa iei. Masca iti imbolnaveste plamanii, in calusul mastii se acumuleaza dioxid de carbon, dupa o ora ti se incetoseaza privirea, ai tulburari de echilibru, nu se mai oxigeneaza angele, nu mai ajunge oxigen la creier, pentru ca nici inima nu va mai functiona normal. Dupa cateva ore exista riscul sa-ti cedeze toate organee importante, iar in timp vei avea probleme la plamani, in mai putin de 6 luni. Ai nevoie de oxigen, nu de dioxid de carbon. Masca o porti contra amenzior, sanatatea ti-o pazesti singur, n-are nimeni interes sa ramai sanatos
Masca e pericol, tinand cont ca nu o schimbam zilnic. Dupa zeci de ore purtate se aduna toate bacteriile pe ea, bacterii care se inmultesc datorita mediului umed (gura), dupa care le inspiram in noi.
Zilnic stau printre sute de oameni, in mijloace de transport comun, unde nimeni nu da 2 bani pe corona, Dar masca macar pe gura este obligatoriu., nu ca i-ar pasa cuiva de corona ci de frica de amenda.
Masca e pericol pentru ca se acumuleaza dioxid de carbon in calusul ei, la fiecare respiratie, iar tu trebuie sa inspiri oxigen, nu dioxid de carbon.