| outsidethebox a întrebat:

Daca nu am anticorpi contra covid-19 si nu ma vaccinez, pot trece cu bine peste pandemie?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
5 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Ce vrei, sa-ti citeasca cineva viitorul in globul de cristal?

Poate ca vei trece cu bine, poate ca nu. Tot ce stim cu certitudine este ca infectatii nevaccinati au sanse mult mai mari sa faca forme severe sau sa moara.

Daca tu alegi in mod voluntar sa faci parte dintr-o categorie cu risc mare cand ai putea la fel de bine sa te afli intr-o categorie cu risc mic, ce pot sa spun... Se lucreaza cu materialul clientului.

| LasleaIoan1972 a răspuns:

Ai anticorpi,ideea este sa fi si pozitiv, degeaba ai anticorpi daca in creierul tau ai ideea ca vei muri repede, aia se va intampla, creierul proceseaza cei dai, daca i dai rau rau ai

Răspuns utilizator avertizat
| xerxes1 a răspuns:

Lucrurile nu sunt atat de clare cum vor sa ne faca sa credem.
Un cumnat de-al meu a iesit negativ la 3 testari si toti cei din familie sotia copii soacra etc pozitivi.A facut test de anticorpi si ghici, nu are nici anticorpi.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cum ti o fi norocul.
eu nu mi as baza sanatatea doar pe noroc