Asta ar invalida teoria evolutiei a lui darwin, vei avea anticorpi pe viata, ca uni au ghinion asta e
Exista mii de teorii pentru raceala asta chinezeasca.
Eu stiu ca sunt asimptomatic ca 85 % dintre semenii mei si nu inteleg isteria asta la ce ajuta.
E o posibilitate dacă sistemul imunitar reacționează extrem de agresiv virusul se poate da la fund și să recidiveze după un timp. În acest caz nu vorbim de vindecare de aceea e nevoie de o monitorizare după vindecarea propriu zisă. Partea bună este că organismul poate lupta cu virusul dacă primește ce trebuie, în acest caz tratamentul fiind întărirea organismului cu o alimentație echilibrată și evitarea stresului care afectează rău sistemul imunitar.
Nu pune intrebari despre covid aici, printre oamenii seriosi sunt si glumeti, vorbeste cu un doctor daca vrei informatii corecte, aici raspund oameni care au auzit de la altii si tot asa si dupa cum se stie informatia trecuta prin mai multe persoane este in mare parte eronata.
Da, este ca si o gripa. o poti lua de 100 de ori daca esti expus de fiecare data