Pentru ca cei care îl produc si il vand nu cred ca au promis niciodata ca el vindeca covidul.
Asa functioneaza stiinta, prin încercări, teste, observatii si experimente. Daca la început medicamentul parea ca da rezultate atunci au inceput studii serioase din care a reisesit ca nu are efecte seioase asupra tuturor.
Pentru ca atunci cand accepti sa cumperi si folosesti un medicament experimental se precizeaza ca se poate sa nu mearga. Prin urmare nu poti cere banii inapoi daca nu a mers.
Nu e apa de ploaie. Orice antiviral are un mecanism complex de acțiune, pentru că nu distrug pur și simplu virusurile (cum fac antibioticele, de exemplu). Virusurile sunt foarte mici, mult mai mici decât o bacterie, nu au membrana, nu au organite, și se pot înmulți strict in interiorul celulei umane. Din această cauza, nu poți omori virusul decât dacă omori celula respectiva (ceea ce ar fi foarte grav). Asta este și un motiv pentru care nu pot fi pur și simplu recoltate și studiate la microscop (la care evident că nici nu se vad), nici păstrate în laborator, pentru că este nevoie de presiune/umiditate/temperatura etc cat mai apropiate de cele din corp. In general antiviralele țintesc fie etapa de înmulțire, nu lasă virusurile să iasă din celule, fie le scad șansele să intre în acestea sau mecanisme de acest fel. Așa că nu există nicio siguranță cum că un antiviral va avea efectul dorit. Mai mult, pentru că se înmulțesc așa repede se produc și multe mutații și de aici și rezistența la tratament. Unii pacienți răspund la o medicație, alta la alta medicație, totul depinde de foarte multi factori, dar asta nu înseamnă că medicamentul respectiv nu are absolut niciun efect.
Pai este apa de plaie din moment ce nici macar OMS nu l mai recunoaste ca fiind folositor pentru covid
Nu e apa de ploaie, din cate am inteles multe persoane a beneficiat dupa acest medicament si s-au vindecat, acum cat de adevarat este asta e alta poveste, deoarece eu unul am putina incredere in mass media, insa nu cred ca s-a spus vreodata ca medicamentul asta care e experimental de asemenea, vindeca cu siguranta covid-19 la toate persoanele, pe aceeasi logica merg toate medicamentele pe care noi le folosim, de ce sa cumpar si sa folosesc Nurofen cand nu vindeca raceala pentru totdeauna si continui sa ma imbolnavesc?
RobYnReloaded întreabă: