anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca sunt tot mai multe infectari pe zi (record dupa record) de ce nu ne intoarcem in starea de urgenta?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
| xerxes1 a răspuns:

Pentru ca economia este deja la pamant iar banii pentru alegeri s-au adunat deja.
Acum batalia se da pe impartirea banilor de la comunitatea europeana, bani pe care generatia ta si a copiilor tai va trebui sa-i dea inapoi

79 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns (pentru romeo78):

Uite asa lucizi sunt cei care dau răspunsuri ca tine... Dupa ce se informeaza de pe Facebook ul lui tanti Rodica

https://m.imgur.com/a/GkUx7cD

| DoctorWh0 a răspuns (pentru romeo78):

Când iei virusul nu faci febră instant :/
Cum a zis și suntserios, deștepții se duc la plaja, iau virusul, și după vin înapoi acasă. Odată ajunși acasă, își dau seama că s-au îmbolnăvit, și fug toți că disperații la spital.
Am o cunoștință care lucrează la spital. A zis clar că lumea vine bolnavă rău de tot și că lumea moare. Mă îndoiesc că is toți actori puși acolo că sa ne fraierească pe noi.
Eu am zis atunci când s-a terminat starea de urgenta că lumea o să își facă de cap. Și asa a fost. Grătare peste tot, petreceri de zeci de oameni, stau pe strada fara măști. Asta e. Din cauza la oameni de genul, o țară întreagă suferă. Aparent acum lumea poate să plece bolnavă din spitale. Vai de capul nostru. Aia se duc acasă, se duc la petreceri, și așa ajunge un oraș întreg bolnav.
Nu pot să înțeleg de ce ar fi toată asta o mare fraiereală. Ce au ăștia de câștigat, străzi mai libere?
Dacă nu era virusul, lumea plângea că nu are concediu și că vrea să stea acasă. Acum că trebuie să stea acasă, vor la serviciu și sa meargă la magazin.

| DoctorWh0 a răspuns (pentru romeo78):

Hai sa lăsăm conspirațiile și să fim seriosi.
Nu cred eu că Gigi de pe Facebook știe mai multe decât mii de doctori.

| Crackman a răspuns:

Stai tu starea de urgență, eu am nevoie de bani sa supraviețuiesc...si depind altii de mine.
Chestia asta ori este mare făcătură ori lumea este bătută în freza, se exagerează

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Crackman):

Boala nesemnificativa cu 12 milioane de imbolnaviri si 600.000 morti nu? Da pana nu te ia pe tine sau familia ta te doare la plua nu? Las ca stii tu de pe Facebook decat medicii nu?

| PainTech a răspuns:

Nu sunt neaparat "tot mai multe infectari pe zi".
1. Se fac mai multe teste pe zi in ultima perioada. Daca faci mai multe teste e logic sa gasesti mai multe cazuri. Daca nu facem niciun test si nu gasim pe nimeni e mai bine?
2. Inca mai exista discutii ca acele cazuri nu sunt toate reale sau sunt retestari.
3. S-a decis ca toata lumea poate sa plece acasa din spitale, la ce te asteptai sa se intample? Sa scada numarul?

https://www.hotnews.ro/......zitivi.htm

Daca ne intoarcem la starea de urgenta o sa pierdem iar o gramada de timp si o sa fie probleme mari cu economia... Nu e chiar asa simplu sa ne intoarcem in starea de urgenta, trebuie echilibrat totul.

Daca lumea era mai atenta, nu se mai ratoia cand venea vorba de masti si termometre iar astia nu se jucau atat de-a politica probabil ca nu mai ajungeam in starea asta.

| AC4S4 a răspuns (pentru anonim_4396):

A fost vreun miting sau adunare publica?

Faceti o comparatie intre a primi un balon pe strada si asta: https://www.youtube.com/watch?v=OKDWmRm3V_g

| Apokales a răspuns (pentru anonim_4396):

"Parca". Si vezi ca Iohannis nu mai are treaba, a fost ales, poate sa faca ce vrea ca nu-l mai afecteaza politic, nu atat de mult. Asa ca el poate sa iasa si sa-ti spuna sa stai in casa sau nu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Crackman):

Eu eram sarcastic cu intrebarea mea. Sunt impotriva starii de urgenta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AC4S4):

Pai nu stii inaugurarea de stadion de la Timisoara? Adunarea de la Iasi?laughing

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum poti fi împotriva a ceva ce nu ai inteles de prima data?

| minrest a răspuns:

Pentru ca nu ne mai permitem o stare de urgenta. Sunt datele de la spitale, centralizate, atat. Nu pot fi trucate decat in lumea ta paralela, in care te-a introdus pastorul pocait.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Crackman):

Trebuie sa fii din cale-afara de retardat sa crezi ca o boala care a afectat atat de mult economia mondiala e "nesemnificativa".

| GabiDumitrescu a răspuns:

Pentru ca politicienii nu au boase.

| Sofer a răspuns:

Aflam peste 3 zile, dacă ne întoarcem în starea de urgență.

| Crackman a răspuns (pentru suntserios):

Medicii care au inventat în istoria noastră hiv, smallpox si altele
Viata asta ori mănânci ori esti mâncat...

| Cosmin86 a răspuns:

Eu nu pun in pericol sanatatea celorlalti, crezand ca e ceva "inofensiv" si neglijand masurile de sigurantawinking

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cum ar fi ca toti imbecilii de pe net sa se opreasca in a mai da verdicte de medici epidemiologi in genul e o gripa severa? Cum ar fi?

| Crackman a răspuns (pentru suntserios):

Cum ar fi sa nu mai existe persoane revoltate în lume pentru orice si sa isi vada de treaba. Aia a fost parerea mea si nu trebuie sa te panicheze.

| Crackman a răspuns (pentru Cosmin86):

Sa nu te gândești că nu respect regulile... Dar o sa treaca cum a venit

| Drimmero a răspuns:

Sanatate...sanatate dar branza e pe bani, implicit banii sunt mai importanti din cate se pare. Nu se pune oricum stare de urgenta acum, trebuie sa fie un anumit target depasit in decurs de cateva zile, undeva la 10.000 de cazuri noi inregistrate in vreo 3-4 zile din cate am inteles. Daca se revine la starea de urgenta nu se va ajunge nicaieri, mori de foame, oricum sunt destui idioti care au deschis sampania mult prea devreme

| Elynad a răspuns (pentru RAY):

Se fac mai multe teste pentru ca sunt mai multe prezentari, nu pentru ca au modificat criteriile de testare. Sunt mai multe prezentari pentru ca sunt mai multe infectari.

| Elynad a răspuns (pentru anonim_4396):

Corect!
Sunt mai multe infectari ca oamenii nu cred. Nu cred pentru ca nu au incredere in autoritatile publice.
Asta e lumea in care traim... Neincrederea predomina si as zice ca pe buna dreptate. Dupe ce au mintit atata, cine mai poate avea incredere ca spun adevarul?

| AC4S4 a răspuns (pentru anonim_4396):

Din nou, nu sunt adunari publice sau mitinguri electorale. Erau evenimente de partid.

Primarii PSD organizeaza balciuri, concerte cu hore in scop electoral cu participarea oamenilor simpli, nu destinate partidului.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru romeo78):

Ia mai explica mi odata cum experienta ta de viata nu te a ajutat sa intelegi niste numaratori simple...

https://spotmedia.ro/......larificari

da bine ca esti tare in gura si fugi dupa toate fentele pe care le citesti tu pe net ca stii tu ca sunt adevarate alea ca ai o varsta si esti citit...

| romeo78 a răspuns (pentru suntserios):

Ce să-ți spun! Ieri, brusc ai scăzut la 400, gata 200 s-au făcut bine în 24 de ore.
Vorbește frumos că nu te-am jignit!
Sau ești postac #rezist, PNL și nu suportați critica, adevărul!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Frumos @romeo... ca toti de pe TPU, cand ti se arata ca dai in gard repede ignore ignore...
nici macar nu esti in stare sa intelegi niste cifre da bine ca te dai mare inteligent...

anonim_4396

Aia cu stadionu nu e adunare publica?
Ia uita-te in tribuna

anonim_4396

Pai noi psdistii nu credem in virus, de ce sa nu organizam

| Cosmin86 a răspuns (pentru Crackman):

In general oamenii care nu cred in virus, sau cred ca e ceva nesemnificativ nu respecta regulile, de-asta am avut si un ton mai agresiv, daca le respecti imi cer scuze pentru iesirea de mai devreme.

Dar la urma urmei, chiar si de o gripa nesemnificativa trebuie sa te feresti.

Întrebări similare