Doamne,va muri, dacă familia nu cheamă ambulanta. Omul ăla trebuie hidratat, tinut cu perfuzii...
Dar ce-s ăia, Iehova, refuză spitalul, tratamentul?
No sa pateasca nimic, poti sa stai fara sa maninci si sa bei si 2 saptamani,asta pentru ca organismul nu iti cere.
Daca nu iti este foame,de ce sa maninci? Sint boli la care daca maninci ajuti boala,am citit ceva de pe websiteuri medicale chestia asta.
Abia mai vorbeste? Pai tu nu stii cum e nu-ti arde sa vorbesti cu nimeni,nu ai chef de nimic,dar asta nu inseamna nimic,inseamna ca trebuie sa stai in pat pana iti trece.
Nu te doare nimic,ai asa o stare lesinata plus un gust amarui care te terorizeaza ,asa ca lasa omu in pace,o sai treaca.
Cand ai diaree,sau cand ai avut oreion,sau rujeola la fel este,dar na murit nimeni din astea.
Aia ce mor au alte boli,plamani,inima,si doara daca ajung la spitale,acolo li se ia orice medicatie si sunt lasati sa moara.
Gandeste ca e cineva cu inima,trebuie sa ia pilule,fara moare,ei ajuns la spital, aia nu-i mai dau nimic, ii iau orice medicament si asa il lasa.
Medicii, asistetentele, spitalele is niste criminali, sau cea mai mare parte din ei.
Cam pe aici sa ajuns.No sa mai mearga nimeni la spitale, o sa stea aia sa bata vantu, iar care or sa vrea sa faca ceva ca doctor sa mearga acasa la om.
Deci omu sa stea acasa ca no sa pateasca nimic.La spital de merge acolo va ramane, ala o sa fie ultimu drum
Cam aia e RO si poate si alte state din UE.
Cum sa recomanzi unui om care are o infecti virala atat de puternica si agresiva tratament cu laptisor de matca... dar la ce sa ne asteptam de la un user care nu de mult recomanda sa legam copiii ca sa nu se masturbeze.
Pai atunci sa fie dus la un spital din alt judet, e vorba de o ruda de a ta?
Off,imi pare rau sa aud asta
La 16000 cazuri pe zi nu se gasesc locuri libere mai nicaieri. Pe cand se gaseste loc, ori moare omul respectiv, sau mai apuca 1-2 sau 3 zile... daca mai ajunge in spital ma refer
Sau sa ajunga sa fie transferati in strainatate.
Cereți-i ajutor medicului de familie! Poate că intervine el, posibil să aibă cunostințe, foști colegi...
Insistati la 112! Chiar dacă e vorba de a fi transferat in alt județ. Bietul om!
6 zile, inseamna ca e de mai mult de o saptamana in starea asta. nici la spital nu stiu ce sanse ar avea... la spital iti pun perfuzie, poti sta si fara sa manci. acasa in schimb nu.
Bunica mea 83 de ani a stat 5 zile fara sa manance si si-a revenit.
A chemat pe cineva si i-a facut perfuzii cu vitamine, glucoza etc.