Ca să nu fie distrugere și exterminare biologică prin COVID19.
Nu de alta, dar dacă nu ar mai rămâne prea mulți oameni, deja nu ar mai conta cum (nu) merge economia, nu?
De murit murim toti intr-o zi. Exagerezi.
Nu exagerez. Știu că murim cu toții; ideea e că dacă moare un număr enorm de oameni într-un interval relativ scurt de timp apar probleme (foarte) grave.
Sunt atatia care s-au vindecat de COVID. Un numar mare de oameni moare doar in razboi.
Daca ai avea 10 frati si tu ai avea covid, sunt sigur ca ai alege sa ramai fara loc de munca, sa te izolezi in casa, si sa nu ii mai vezi 14 zile, decat sa ii infectezi. Cam asa se intampla acum, dar la scara mare. Incercam sa minimizam efectele acestei boli, sacrificii pe care trebuie sa ni le asumam.
Daca unii sunt nebuni si mincinosi de ce sa sufere toata lumea? De ce imi este mie si tuturor incalcat dreptul la libera circulatie? s-au trezit niste mincinosi sa inchida granite sa nu pot eu si altii sa circulam liber.
Daca poti fi mai explicit ar fi extraordinar, nu am inteles.
Ce n-ai inteles?
Nu se intampla deloc "cam asa". Oamenii sunt fortati de autoritati sa isi inchida afacerile si sa ramana fara locuri de munca. Nu e nicio alegere a lor.
Autoritatile trebuie sa plece capul, nu oamenii.
Mi se pare foarte normal, tocmai am spus ca se fac sacrificii, si mi se mai pare normal sa fie remunerati pe perioada asta, macar cu 50%.
Pana anul asta viata nu era pe primul loc. Dintr-odata viata e pe primul loc.
Acest virus nu alege, se prinde si de cei din conducerea tarilor, si fiind si viață lor pusa in pericol, iată cum deodata se vad ca sunt si ei doar oameni si nu oameni speciali. Macar de ar învăța ceva de pe urma pandemiei.
Ce sa invete? Ca stateau inghesuiti in cabinet si fumau si beau ca la bar.
Eu ma refer la conducătorii tarilor si ai lumii. Sunt victime si printre ei, citeam zilele trecute despre un avocat, fost secretar de stat in MAI care a murit de Covid in spital la Timișoara chiar de 1Decembrie. Era vicepreședintele Consiliului Județean Caras-Severin.
Nu ma intereseaza bogatanii si cand mor ei. Multi isi ascund bolile.
Nici pe ei de tine; ce zici de asta?
Aici discutam de altceva. Discutia a deraiat.
Si zic ca atunci cand vor muri tot ce au bogatanii va ramane altora.
Daaa... vrabia Mihai Viteazu.
Toti banii din lume nu pot opri moartea sa-ti ia tot ce ai.
"Never let a good crisis go to waste".
https://www.weforum.org/agenda/2020/06/now-is-the-time-for-a-great-reset/
Https://www.bitchute.com/video/E1LSfEzBLvGJ/
https://www.bitchute.com/video/E1LSfEzBLvGJ/
P.S Klaus Schwab, liderul FMI, zicea ca trebuie sa ne pregatim de o criza si mai mare care ne v a face sa uitam de cea din prezent. E o conspiratie scosa din gura nebunilor asta? Nu, a spus-o chiar el cu gura lui.
Daca erau prosti nu erau bogati.
vladciubuc10 întreabă: