| Lopavhango a întrebat:

De ce exista propaganda anti vaccin? Văd peste tot mesaje cum că este făcut să ucidă intenționat oamenii,deja e ridicol. Singura mea îngrijorare tine de potențial apariției unor cheaguri de sânge, însă nu știu cât la sută se poate întâmpla asta

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Romanul le știe pe toate, e ceva ce nu știe romanul? Știe și ce încă nu s-a întâmplat.sau nu exista, e un fel de Dumnezeu care știe totul

| Violleta2022 a răspuns:

Probabil din cauza snobismului si a prostiei.

| Violleta2022 a răspuns:

Fa Pfiser sau Moderna, ca nu au probleme cu chegurile de sange.

Astra Zeneca este "predispus" la cheguri de sange, tromboze, embolie.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunt multe motivele pentru care exista propaganda antivaccin.
Principalul motiv e lipsa de educatie si sadismul unora de a profita de asta.
Pe urma e vorba de neincrederea oamenilor in sistemul politic si sanitar.
Apoi e prostia pura.

| RoCkKiD a răspuns:

Din lipsă de educatie oamenii au impresia ca pot ajunge experți in niște domenii si după ce se conving de treaba asta încep sa împărtășească acele idei si cu altii. Restul oamenilor, fiind in medie cam la fel de educați dau cu banu pe cine sa creadă ai din păcate unii aleg sanii creadă pe cei care nu au 12 clase dar pretind ca știu virologie.

Sansa pentru cheaguri de sânge era la vaccinul astra zeneca care nu se mai administreaza la noi. Si oricum anul trecut când a fost scandalul au raportat 40 de cazuri la vreo 60.000.000 de doze. Deci vreo 10 cazuri daca am vaccina toată România.

Răspuns utilizator avertizat