Nu stiu ce ai baut sau cu ce te-ai drogat, dar nu face nici un sens ceea ce ai scris, nici macar nu este weekend, fiind de fapt mijlocul saptamanii.
Eu nu am baut nimic si nici nu m-am drogat, dar tu cred ca da avand in vedere ca postarea asta e de pe 15 iulie cand era sambata si imi raspunzi dupa o luna ca nu e weekend
La orice conflict, cauzele sunt altele decât cele evidente. Cel ce a început nu este mai vinovat decât cel ce îl continuă.
Buna. Nu prea am inteles intrebarea.Intre copii apar conflicte si trebuie rezolvate, da.
Pai depinde de context. Dacă o persoană incepe sa ridice tonul sau sa insulte, nu mai contează motivul. Indiferent ce a făcut, spus, celalalt, conflictul începe când prima persoană își pierde cumpătul și devine agresiva verbal. Altfel nu mai contează cine a început.
Într-un conflict, atribuirea vinovației unei persoane poate perpetua tensiunile și bloca rezolvarea. Mai important decât cine a început este găsirea unei soluții constructive și dialogul deschis. Focalizarea pe comunicare empatică și căutarea unei înțelegeri comune poate ajuta la rezolvarea conflictului. Tratându-l ca pe un joc de "cine a început" degradeazaă situația și poate împiedica progresul. Este mai constructiv să ne concentrăm pe rezolvarea conflictului și pe construirea unui mediu armonios. O abordare matură și rațională ne permite să ne depășim ca "copii de grădiniță" și să creștem din punct de vedere personal și relațional. Îți doresc o zi bună și un weekend plăcut!
Nu contează cine a început pentru că a doua persoană ar fi putut acționa cu calm şi maturitate în loc să agraveze situația. Într-un conflict există două persoane şi de cele mai multe ori vina e împărțită.
romanaols întreabă: