| AlexDorinel a întrebat:

De ce nu se aprobă absolut toată vaccinurile in Uniunea Europeana și să dăm start și la vaccinarea copiilor cu Pfizer și să scăpăm in maxim o luna de pandemie?

Ne cacam pe noi prea mult, trebuia să fim in fata americanilor.

Le-am dat și ca prostii vaccin englezilor și ei ne au dat o mare...

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
17 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Simplu, pentru ca nu se pot fabrica atat de multe intr-un timp atat de scurt.

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce am dat noi englzilor?
De unde scoti intrebarile astea?

| Wr3nch a răspuns:

Pentru ca lumea nu e condusa de adolescenti care nu stiu cum functioneazalaughing)

| Catrice a răspuns:

Da da fix într-o luna laughing

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru Catrice):

Ști,am stat și m-am gândit că ar fi mai bine să facem un serial, o să fim bogați și star Zilnic ne este furnizat material. laughing

| Catrice a răspuns (pentru JOHNtheADVISOR):

Uuu suna si mai mișto

| Fatamuntilor a răspuns:

Dorinel,mama intre 31 mai si 1 iunie se va demara un maraton pentru vaccinarea copiilor intre 12 si 16 ani1
Problema este; cati parinti vor fi de acord sa isi duca copii la vaccin?
Nu vom scapa intr-o luna de pandemie, problema e mut mai comlexa.

| ania a răspuns:

Eu nu vreau sa ma vaccinez si nu semnez nici pentru copiii mei.

| romeo78 a răspuns:

O pandemie sanitară nu se termină mai devreme de 2-4 ani de zile. Vaccinul este doar un placebo prin care se încearcă o forțare a micșorării contaciozității și gravității virusului.
Dar nu este un tratament miraculos. Chiar firmele producătoare au recunoscut că întreaga planetă este cobai. Abia în 3 ani de zile ar putea spune că au găsit un vaccin eficient.
Dar, dacă stă industria, turismul, comerțul lumea intră în colaps economic, social, financiar.
Lumea ultimilor 80 de ani s-a schimbat fundamental. Mai ales în ultimii 50 tehnologia a evoluat extrem de rapid, turismul a ajuns la cote de neimaginat.
De aceea s-a dat drumul la vaccinare. Ca să se încerce să se salveze ce se mai poate.
E un fel de "scapă cine poate". Iar, prin acest vaccin se încearcă celor care au un sistem imunitar bun, să le dea un plus împotriva vaccinului. Despre virus se va vorbi ani, așa cum s-a vorbit despre celelalte pandemii sanitare.

| isemilia a răspuns:

De unde ai scos asta cu sa scapam in maxim o luna de pandemie? Acest lucru este imposibil. Nu exista atat de multe vaccinuri, unele au efecte secundare (de aceea nu sunt recomandate anumitor categorii). Si cand spui copii te referi la adolescentii de peste 12 ani. Cei sub 12 ani tot vor putea lua virusul. De asemenea, daca te vaccinezi nu inseamna ca nu mai poti transmite virusul. Daca X din Europa merge in America de exemplu, iar acea persoana X este vaccinata dar intra in contact cu cineva care are virusul, tot il poate aduce in Europa, iar toate persoanele cu care intra in contact au potentialul de a transmite virusul. Doar ca nu vor avea simptome, in caz ca se infecteaza.

Oricum, nu toata lumea se va vaccina, unii din obiecte subiective, altii din motive obiective. Orice vaccin trebuie testat si aprobat, nu poate fi orice solutie pusa intr-un recipient pe care scrie ' vaccin covid-19' acceptata de Uniune.

| isemilia a răspuns (pentru AlexDorinel):

?!

E alegerea fiecaruia daca se vaccineaza sau nu. Daca vrei sa o faci, fa-o, insa nu e normal sa le impui tuturor acest lucru.