| Flavianadx a întrebat:

De ce nu vor medicii sa se vaccineze? Nu o spun eu, o spune presedintele Sanitas:
https://www.youtube.com/watch?v=ckPLJmiPvkY

Zice ca medicii se opun vaccinarii obligatorii, in sistemul medical. Nu vorbeste de vreun motiv, afara de faptul ca unii au trecut prin boala si n-au nevoie. Insa ma indoiesc ca zecile de mii de medici pomeniti de el ca refuza vaccinul, au trecut prin boala in ultimele luni.
Asadar spune ca medicii nu vor sa se vaccineze, fara sa spuna care le sunt motivele.
Ce motive credeti ca au?
(raspundeti repede, ca in max 15 minute se sterge intrebarea)

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Am și eu medici în familie, care nu refuză, dar amână. Unul din motive ar fi că aceste vaccinuri anticovid sunt făcute pe repede înainte. În situații mai puțin dramatice, crearea și testarea unui vaccin durează până la 5 ani. Ori se pare că acum această testare s-a făcut la risc direct pe cei vaccinați, din cauza asta unele din ele sunt contestate, refuzate sau scoase din uz. Dar în general aceste vaccinuri și-au dovedit eficiența, căci în zonele unde s-au vaccinat mulți, rata de bolnavi s-a redus.

| GabiDumitrescu a răspuns:

De ce sa se stearga intrebarea? E indreptatita. Raspunsul e relativ simplu - majoritatea medicilor capabili au plecat in alte tari, asa ca am ramas cu o gramada de scursuri. E atit de simplu!

| Goete a răspuns:

Iti pot insira o serie de motive, daca vrei in privat. Si iti trimit si cel putin un video

| Flavianadx explică (pentru Goete):

Sigur, de ce nu

| Flavianadx explică (pentru Goete):

Trimite ca m-ai facut curioasa big grin
Am scos restrictia (erau multi obsedati care imi dadeau mesaje)

| Ukaya a răspuns:

Si mi-e imi ridica multe intrebari chestia asta si faptul ca se sterge intrebarea cand oficialii medicilor spun ca jumate din medici nu vor sa se vaccineze
dc se sterge daca e informatie oficiala?

| Flavianadx explică (pentru Ukaya):

Probabil ceva bani la mijloc