| Hsheheyehve a întrebat:

De ce oamenii pe site-ul asta pun întrebări idioate cum ar fi "Dacă vin din țară x în țară y trebuie sa stau în carantină?"
Oameni buni, aveți google în caz de nu stiati.
Dati o cautare acolo și gata, aflați raspunsul autorităților.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
15 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Ehe, e boală grea asta!

și n-ai citit totul

| sierra1 a răspuns:

"oamenii pe site-ul asta pun întrebări idioate"

ai remarcat câteva? ar fi interesant de văzut!

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Altii pun explicatii la categoria medicale. Asta-i viata!

| Adry05 a răspuns:

Ohoh, dacă asta ți se pare întrebare stupidă înseamnă că n-ai stat mult pe aici

| Hsheheyehve explică (pentru Adry05):

Am stat
Stiu de mult site-ul asta doar ca am facut un alt cont dar m-am săturat să tot vad întrebări din alea cu carantină

| Nemessys a răspuns (pentru Adry05):

Lasa-ma sa ghicesc, din categoria dragoste si fufu?

| Adry05 a răspuns (pentru Nemessys):

O parte, da. laughing mai ales alea când nici nu se ating de ăla da ele se cred gravide dar aici o să mă abțin că-s copii și e normal să-i sperie dereglări hormonale, probabil toți am avut momente de „e imposibil dar totuși nu-mi vine". Mai mult mă refer la ăștia care pun 2 replici ale unei persoane și întreabă „oare mă place?" laughing) „se va întoarce la mine?" și alte rahaturi de astea pe care ar trebui să le citim în stele. Chiar am dat de vreo 2 ani, poate îmi găsești răspusnurile de „de unde naiba vrei să știm noi" laughing))

| Adry05 a răspuns (pentru Adry05):

*nu-mi vine/nu-i vine
* de vreo 2 azi

,,ma refer la astia care pun 2 replici ale unei persoane si intreaba : oare ma place" DA BAAAAA. Mor de ras la aia, ma rog, alea, ca de cele mai multe ori fetele intreaba. Mereu imi vine sa raspund,, da de unde dracu vrei sa stim noi?" Oare nu vrea sa-i zicem si ce a facut la ora 17:23:02 pe data de 02.06. 2005?

,, se va intoarce la mine?" asta mai rar, dar e funny. Ar trebui sa se duca la o vrajitoare sa-i citeasca in palma. Data viitoare cand mai vad asa ceva o sa scriu,, trimite-mi poza cu cana ta de cafea dupa ce ai baut-o si o poza cu palma ca sa-ti spun".

| Adry05 a răspuns (pentru Nemessys):

„o fată îmi pune emoji cu pupic, asta înseamnă că mă place?"

Https://www.tpu.ro/......-facebook/

Ce spuneai? Daca este sa analizam mecanismul de gandire al acestei creaturi, cu mari dificulitati putem realiza ca in cazul in care ii da ador, asta inseamna ca o si fufu. Sa mai zica cineva ca nu exista fufu online.

| Hsheheyehve explică (pentru Nemessys):

Vai de viata mea
Ce întrebări mai sunt și pe acolo
Astea de aici nici nu se compara cu aleealaughing
Oameni ratați n-ai ce sa faci

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Oh, dar acestea iti par intrebari idioate? laughing
De altele ce mai zici?

| LPCTSTR a răspuns:

Pai, dupa cum vezi, TPU a devenit al doilea cel mai mare "motor de cautare" al romanilor de prin 2010 incoace, eu nu vad sa se schimbe ceva, oamenii intreaba chestii destul de simpliste pentru care informatia este la mai multe clickuri distanta pe TPU decat pe oricare motor de cautare.

| Hsheheyehve explică (pentru LPCTSTR):

Da,asta am observat si eu
Pun orice intrebare banală pe aici și nu numai la secțiunea asta