anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce se cred astia "cool" ca nu poarta masca? Am observat asa comportament primitiv la nivel international...

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu se cred cool... se cred doar mai inteligenti ca altii. Asa sunt toti adeptii teoriilor conspiratiei... Au impresia ca detin adevarul absolut, desi 90% sunt analfabeti functionali. Au impresia ca facand parte dintr un grup restrans sunt mai presus decat logica si realitatea

34 răspunsuri:
| Holiday a răspuns (pentru CataCatalin994):

"Uita-te la pretul mastilor din farmacii (2-3 lei bucata), si considera si faptul ca nu toata lumea are posibilitatae de a comanda online + pretul transportului. Deja miroase de aici a idiotenie."

Intr-adevar, sa debitezi cretinatati pe aici, dar sa nu fii in stare sa-ti comanzi ceva online e idiotenie pura. Te-ai descris perfect.

| Off_Cosmin_1978 a răspuns:

Prostia este generala, lipsa personalitatii ii face pe unii sa fie altfel priviti, gandire primitiva si daunatoare

| CleanHeart a răspuns:

Intodeauna o sa exista rebeli de astia care nu respecta regulile.

| Henrypericolpublic a răspuns:

În Asia era populară chestia cu masca. Aici în Europa și în America oamenii sunt altfel.