| Ukaya a întrebat:

De ce unii care erau foarte anti vaccin inainte acum s-au vaccinat si ii privesc de sus pe cei care aleg sa nu o faca? Am gasit exemplu acum la o intrebare cineva care zicea sa nu ne vaccinam pana in 2025, in iunie acum zice ca suntem prosti ca nu ne-am vaccinat.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt oameni plini de dispret si negativitate. Evident se sperie si imediat isi fac vaccinu chiar daca nu cred in el sau vor ei sa para mari anarhisti, cand da covidu in ei pana si cel mai inapoiat taran fuge catre spital cu miloaga

| sabin89 a răspuns:

"De ce unii care..." - E greu de spus de ce unii se comportă într-un fel sau altul. De multe ori nu ştim prea bine nici despre noi de ce avem o anumită purtare şi nu alta (în anumite situaţii), darămite despre alţii. Cum am putea pătrunde în mintea lor? Nu avem cum.

| mihai69 a răspuns:

De ce nu? Șoșoaca să trăiască! Cred că ea e șefa ăstora de întrebi tu despre ei...

| ania a răspuns:

Din rautate umana pura