Nu știu cum înțelegi tu situația actuală din Românica dar se pare că treba stă invers: antivacciniștii sun cei mai agresivi și datorită acestui tip de atitudine suntem pe primul loc în Europa la numărul de imbolnăviri și de decese!
Vaccinarea nu e obligatorie în schimb masca e obligatorie în spatiile închise și în mijlocele de transport, iar cei pe care îi aperi tu nici nu vor să audă de mască!
Spunea Superman Câtzu că există o legătură directă între rezultatele testelor PISA și rata vaccinarii! Adică unul din doi români e analfabet funcțional! E printre puținele lucruri adevărate spuse de Moționat!
De asta am ajuns sa ii urasc din toata inima ca nu vreau sa ma protejeze nimeni
De ce sa nu iasă?
Fiecare e stăpân pe viata lui. Nu crezi?
Nu cred ca mi-ai adus tu pâine cand mi-era foame. Nu îmi amintesc sa-fi fi platit vreodată factura de curent vreun vaccinat.
Ca sa te apuce acum grija de mine?
Corect, daca esti in grupa de risc sau daca nu ai facut boala si nu vrei sa risti. Dar daca DEJA ai facut boala fara sa ai nimic serios?
Ba da omule, eu l am făcut, fac Maine a treia doza, cum nu ești atent deloc eu am scris niște explicați acolo, dar multi suferă de lipsa de concentrare