| DenqOO a întrebat:

De la 1 iunie o sa avem voie la teatru, cinema, stadion doar daca suntem vaccinati. Intrebarea mea este cum or sa ne verifice daca suntem sau nu vacinati?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
12 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Se de certificat dupa a doua doza boss. Il ai intri, nu il ai nu intri.

| DenqOO explică (pentru Wr3nch):

Si stai sa te plimbi cu dirtamai hartia cu tine pe strada si prin teatre, cinematografe. Eu credeam ca se face o aplicatie in care iti inregistrezi un cod ca te-ai vaccinat si arati din telefon.

| Frank51 a răspuns (pentru DenqOO):

Îți este trimis și pe mail certificatul laughing

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Frank51):

Mie mi-a dat hartie.Nu a cerut email

| Werrich a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Este în format electronic aici, pui CNP și ne de telefon, primești un cod pe SMS, îl pui în chenar și se downloadeaza adeverința.
https://adulti.renv.ro/users/cnpauth

| CIaudiu a răspuns (pentru DenqOO):

Dar buletinul, permisul si banii cum ii ti dupa tine? Impaturesti certificatul si il bagi in portofel.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Werrich):

Nu m-am inscris pe platforma.
M=am vaccinat la liber.

| Frank51 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Faci poză la adeverință, și arăți poza, nu cred că ar fi o problemă.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Nu contează. Il poti descarca de acolo

| Werrich a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Nu are relevanta.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare