| Anaamaria233 a întrebat:

De un timp obosesc și respir foarte greu iar de când am avut covid e mai rău. Fac si sala unde obosesc si respir mai greu, uneori mi se face si rău.
Astăzi am decis sa fac radiografie la plămâni și mi-a ieșit ca am bronșita spastică alergică. Peste trei săptămâni m-a chemat iar la control. Dar vreau totuși sa fac si un film/ecograf(nu știu cum se numește), sa văd dacă n-am vreo pata sau ceva.
Ar trebui sa iau o pauza de la efortul depus la sala sau nu afectează cu nimic?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
2 răspunsuri:
| NunuNini a răspuns:

O doamna din cartierul meu, asistenta proaspat iesita la pensie, a avut iarna asta covid. Ne spune ca de atunci oboseste usor din orice efort mic. Si stie ca este ca urmare a covidului.
Cred ca ar trebui sa iei pauza de la sala (efortul e mare) pana te vindeci complet.
Sanatate!

| Invictusman a răspuns:

Da, și eu am problebe după ce am avut covid tot asa ca tine, la orice efort sunt rupt nu mai pot respira, ce e rău e ca eu transpir și excesiv și am fobie sociala.
Trebuie sa renunti o vreme, cel puțin 3 luni de zile.