Nu scăpam de măști. Totuși se poarta doar în spatii comerciale, aglomerate și în spatii închise (magazine, malluri).
Se poarta masca! si se va purta pana dupa doi ani cel putin! obisnuieste-te cu ideea! ca asa se merge pe strada! depinde unii considera ca doar in spatii inchise poti purta masca! insa in spatii libere poti si fara masca!
Se vede ca n-ai inteles nimic din problema cu pandemia. Evident ca se va purta masca atata timp cat virusul este o amenintare globala. Este infantil sa crezi ca dupa o anumita data stabilita de un guvern, dispare virusul si nu mai trebuie sa porti masca.
Masca si pampers pentru medicii ce lucreaza cu pacienti ce au asa zisul "COVID". Fac ture interminabile.
Simtei ca nu esti destul de imbecil pana nu îți bati joc si de medici puțin. Vezi ca *** spatarul de sw credea zmeu, președintele Braziliei cam are muci... E si fun virusul pana la urma, le o trage an.al unor.
Le-o trage nazal ca pe acolo ies mucii
Trebuie să trăiască și vânzători de măști.
Am vorbit cu un medic neurochirurg și mi-a spus :
Masca se folosește în mediu steril adică in săli de operație
Zicea că vor apărea tot felul de boli din cauza prafului acumulat in organism.
Căldura de afară plus umiditatea care o eliminăm din gura si nas plus praful din aier depus pe mască.
Praful din "aier" daca nu se depune pe masca se depune direct in plamanii tai.
medicul tau neurochirurg este contrazis de prea multi alti medici ca sa fie relevant ce zice el
Ai niste surse de informare foarte indoielnice niste video-uri de pe Youtube... Si chiar si acolo se explica ca masca protejeaza in destule conditii. Da tu nu cred ca ai ascultat, te ai luat dupa titluri.
Ba,tu stii cum esti? Dacă unu spune ceva si esti de acord cu el, vin altii si il contrazic pe ala cu care esti de acord tu o sa fi de acord cu aia mai multi pentru ca nu stii sa gandesti, tu gandesti ca o oaie si esti doar o oaie din turma!
Tu lasi altii sa decidă pentru tine, esti doar o oaie si atât!
Ia mai explica mi odata cum s au înțeles 200 state sa conspire si tu i ai dat in gat...
Https://imgur.com/a/GkUx7cD
Lool, am gasit asta pentru tine.