| Maxx23 a întrebat:

Eu nu mai înțeleg nimic. Daca persoana are alergie alimentară (oua, lapte, ciocolata) si rinita alergica, poate sa faca vaccin? Altii spun ca nu e indicat! Am întrebat 5 medici, unul a spus ca nu e indicat! Altul a spus ca e indicat si se poate faca vaccin! Sa imi zica persoane alergice care au aceeasi problema ca mine.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| UserRo10 a răspuns:

Cantareata Adda are alergii alimentare si a facut de curand vaccinul. A mers la medicul aergolog pentru a testa cu o monstra din vaccin pentru a observa daca are alergie.
In cazul ei nu s-a intamplat nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar daca ai reactie alergica urata, soc anafilactic, cei care administreaza vaccinul trebuie sa aiba disponibil tratamentul corespunzator. Vorbeste inainte cu cei care iti administreaza vaccinul si asigura-te ca au tratamentul la fata locului.